Автор
Теодор Муховски

Най-точният седмичен любовен хороскоп

Седмицата, която предстои, ще бъде изпълнена с обрати за някои астрологични знаци.

Овен: Тази седмица ще ви поднесе романтични изненади. Ако ангажиментът е това, което очаквате, пригответе се, защото предложението може да е на път! Вселената се организира така, че да позволи значими връзки, а топлите разговори може да предизвикат дълбоки дискусии за бъдещето.

Телец: През тази седмица в отношенията ви ще има експлозия от любов, която ще отключи невероятна страст. Независимо дали сте свободни, или сте в двойка, ще се появи внезапна вълна от желание, която ще направи взаимодействията ви по-съблазнителни и забавни. Това е подходящият момент за необвързаните да направят крачка напред - очарователните преживявания може да доведат до нещо сериозно.

Близнаци: Тази седмица може да провокира някои емоционални сътресения, особено за онези, които напоследък се чувстват раздразнителни или нещастни. Малките проблеми може да изглеждат по-големи, отколкото са, а конфликтите може да възникнат по-лесно от обикновено. Ако сте във връзка, важно е да осъзнаете, че тези напрежения не са постоянни и могат да бъдат разрешени с търпение и разбиране.

Рак: През тази седмица отношенията ви може да срещнат някои пречки, особено с партньора ви. Възможно е да изпитвате напрежение заради фундаментални проблеми в семейството ви, поради което общуването ви се струва тромаво. Важно е да запазите хладнокръвие и да не позволявате на раздразнението да завладее дискусиите ви.

Лъв: Отворете очите и сърцето си, защото една случайна среща може да се превърне в значима. Възможностите за любов изобилстват навсякъде - чрез социални събирания, онлайн или случайно някъде навън. Да направите първата крачка е от решаващо значение, така че не се въздържайте, ако някой ви привлече.

Дева: Сега е моментът да измислите нещо приятно и уникално, което да правите с партньора си, да съживите искрата и да укрепите връзката си. Дискусиите идват почти без усилие, което ви помага да предавате емоциите си, следователно укрепвате връзката си. За необвързаните, направете се видими по творчески начин и срещнете някой, който съвпада с вашите страсти.

Везни: През тази седмица може да забележите, че сте изключително чувствителни към динамиката на взаимоотношенията си и забелязвате дори най-малките напрежения. Малките разногласия могат да се разраснат, ако не се подхожда внимателно към тях. Когато участвате в любовни отношения, е необходимо да практикувате търпеливост и да избягвате да довеждате недоразуменията до спорове.

Скорпион: През тази седмица астрологията внася нови елементи в романтичните ви отношения и ви насърчава да бъдете по-уязвими. Изразяването на емоциите ви може да направи връзката ви още по-добра. Насрочете си време за забавление; само един добър разговор може да направи чудеса.

Стрелец: През тази седмица ще бъдете заети с дребни въпроси, свързани с отношенията ви. Тези предизвикателства може да извадят на показ най-лошото у вас. За двойките това може да означава да обръщате повече внимание на нуждите на партньора си или да бъдете по-внимателни.

Козирог: През тази седмица може да сте този, от когото се очаква да решава конфликти и да посредничи между две страни. Независимо от статута си, винаги мислете как да се справите с емоционални въпроси и ситуации, които не са ясни. Способността ви да размишлявате и да вземате рационални решения няма да остане невъзнаградена.

Водолей: Ако сте обвързани, опитайте се да осъзнаете, че трябва съвместно подобрите живота си в бъдеще. За самотните звездите предлагат да се свържат с хора, които споделят вашите възгледи - това може да е началото на една красива връзка. Възможно е да се наложи да се занимавате и със семейни въпроси, поради което е необходимо да се обадите по телефона на любим човек и да прекарате известно време с близките си.

Риби: Тази седмица вие сте вътрешната светлина и хората около вас могат да я видят. Ще придобиете ново и по-добро самочувствие, ще подобрите външния си вид и ще станете по-привлекателни. Ако сте необвързани, сега е моментът да бъдете още по-очарователни и да проявите известна дързост. Новите връзки могат да започнат отвсякъде, така че човек трябва да е готов за всичко.

Най-самокритичните зодии
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Евелин Попадийна

Най-самокритичните зодии

Автор Евелин Попадийна