Автор
Веселина Петрова

Ето кое слага "прът в колелото" на секса на всяка зодия

Често не признаваме на партньора си какво не ни харесва в секса. Дали защото ни е срам или за да не обидим партньора, няма значение... Ето какво обясняват представителите на отделните зодии за своите сексуалните (не)предпочитания?

Овен

Овенът е сексуална натура, но все пак никой не иска сам да свърши цялата работа, нали? Овенът иска да има до себе си партньор с енергия и вълнение, а не някой, който дреме, вместо да прави секс.

Телец

Трябва да бъдете много внимателни кой парфюм или масло от тялото да използвате, когато сте със зодия Телец. Ако той не харесва вашия аромат, това може скоростно да убие страстта.

Близнаци

Нищо не отказва толкова бързо Близнаците, колкото секса с полузаспал партньор. Тази зодия иска активен партньор, експериментиращ при това.

Рак

Представителите на тази зодия не понасят да се споделят леглото с егоисти. За тях е важно да получат и дадат равни части удоволствие. Ако техният любим е решил да бъде пестелив в ласките, ще си намерят друго занимание.

Лъв

Ако демонстрирате, че сте имали и по-добри сексуални преживявания, когато сте с Лъв, той веднага ще напусне спалнята ви. Лъвовете се мислят за най-добрите и искат и техният партньор да го мисли. Те определено имат нужда от много внимание!

Дева

Представителите на тази зодия са взискателни. Ако поканите Дева у дома си, а той е разхвърлян и навсякъде цари бъркотия, да не се учудвате, че отказва да прави секс.

Везни

Внимавайте да не кажете нещо негативно за тялото на бог Аполон, моля. Не обръщайте внимание на дребните недостатъци, или поне не ги коментирайте, защото чувствителните Везни веднага ще се затворят в себе си.

Скорпион

Скорпионите обичат секса и са истински гении, когато става въпрос за ласки. И очакват същото от партньорите си. Веднага ще усетят, че сте на друго място...

Стрелец

Не се заблуждавайте, че след първия секс представителите на тази зодия са ви в кърпа вързани. Те не обичат толкова бързо да се впускат във връзка. Стрелецът не се чувства комфортно, когато е обвързан, така че не се опитвайте да го манипулирайте с интимните отношения.

Козирог

Това, което ще убие настроението на Козирога, е, ако го съдите за неговата разюзданост в леглото. Извън него той може да е сериозен, но в спалнята обича да се отдава на палави мисли и страсти.

Водолей

Водолеите обичат да експериментират и да изпробват нови пози, така че ако сте човек, който има склонност да прави едни и същи неща, вие не сте подходящ партньор за тях.

Риби

Ако не сте честни с Рибите, това ще ги накара да ви обърнат гръб. Никога не скривайте чувствата си и онова, което усещате, докато сте заедно. Ще ви се обидят.