Автор
Кристина Кирова

Грозна конфронтация: Никол Кидман и Салма Хайек вдигнаха скандал на червения килим (Видео)

Грозна конфронтация, случила се пред очите на Кейти Пери и снимащите на Седмица на модата в Париж, излезе наяве две седмици по-късно. Най-изненадващата подробност от инцидента е, че спречкването, довело до кавга публично, се разразил между две суперзвезди, икони на стила и сексапила в Холивуд - Салма Хайек и Никол Кидман. Които обаче явно имат какво да делят или егото им е вповече, така и не става ясно.

Кадрите от грозната случка излязоха в интернет пространството едва днес и те определено не показват Никол Кидман в добра светлина, а Салма Хайек изглежда по-скоро като жертва на тях. Каквато и да е истината.

57-годишната Кидман и 58-годишната Хайек бяха застанали една до друга за снимки, а до тях бе Кейти Пери, която изглежда, че е изпаднала в конфузна ситуация, докато гледа какво се случва до нея.

View post on Instagram
 

Отстрани изглежда сякаш, че Никол се е вбесила от дързостта на Салма да я докосне и дори да направи опит да я прегърне, защото австралийката отмества грубо ръката ѝ. Или да го кажем по-точно - избутва я по грозен и демонстративен начин, след което си тръгва. Двете си разменят, явно хапливи, но със сдържани лица, реплики и се разделят. Пери, втрещена от това, което вижда, остава до Салма и двете продължават да позират без Кидман. Кой е в грешка - така и не става ясно, но със сигурност Никол има своите солидни доводи за нелюбезното си поведение. И все пак- дори и от кадрите се вижда, че напрежението между двете актриси може да се отреже с нож във въздуха.

"Не ме пипай", отслякла блондинката, според разказ на очевидец. Салма се опитва да проведе кратък разговор с нея, но се вижда, че вместо да постигнат разбирателство, двете си жестикулират нервно и изглежда, че думите само са изострили нещата.

По-наблюдателните фенове на Хайек забелязват, че на 1-ви октомври тя е споделила няколко снимки от модното събитие, като на кадъра с Никол Кидман, отново се долавя напрежение. Салма дори не се усмихва, а австралийката гледа надолу, вместо в обектива.

До момента Кидман не е споделял снимки от събитието, но профилът ѝ в Инстаграм се е напълнил с критични коментари под снимките ѝ защо е била толкова груба с Хайек. Любопитен факт е, че събитието бе ревюто на марката "Баленсиага", чийто собственик е съпругът на Салма - Франсоа-Анри Пино, а Кидман е рекламно лице и посланик на бранда от края на 2023-та.

По всичко личи, че между двете се е получила вражда, неизвестно все още от къде. Може би тепърва ще научим какво се е случило между актрисите.