Автор
Антония Михайлова

На 57 и все още гореща: Салма Хайек плени феновете си с умопомрачително тяло по бански (Снимки)

Удивителната Салма Хайек, която може да се похвали с впечатляващите 28,7 милиона последователи в Инстаграм, демонстрира зашеметяваща фигура с форма на пясъчен часовник, докато се наслаждава на летните лъчи край басейна. На кадрите, които самата тя сподели на профила си, латинодивата, която на 2 септември ще навърши 58 години, позира в стилен бански костюм от две части със зелени и бели шарки.

На секси снимките, които силно развълнуваха феновете на актрисата в социалната мрежа, Салма се е отпуснала блажено върху надуваем шезлонг в басейна. „В очакване на август!“, е написала към тях звездата, която гордо носи факела на откриването на Олимпийските игри в Париж преди броени дни.

View post on Instagram
 

По-рано неувяхващата красавица сподели, че поддържа форма, като практикува възстановяваща йога, прочиства тялото си със сокове и разхожда многобройните си кучета, които тя нарича свои „дресьори“.

„Мислех, че остаряването означава, че няма да работя. Работя. Мислех, че остаряването може би означава, че вече няма да съм влюбена. Влюбена съм“, сподели американската актриса с мексикански произход пред списание Glamour миналата година.

View post on Instagram
 

„Не чувствам, че съм загубила гъвкавостта си, пъргавината си или дори силата си... По дяволите, все още продължавам. Шокиращо е. Аз все още съм тук. Опитаха се да се отърват от мен по хиляди начини, но аз все още съм тук“, допълни тя.

Феновете на Салма се възхитиха на нейния младежки вид и „вибрации на русалка“, като един от тях написа: „57 години и все още си една от най-горещите жени на Земята!“.

На 9 септември Салма ще бъде съвместен домакин на третата годишна гала Caring for Women в The Pool в Midtown Manhattan, заедно с Ким Кардашян, Приянка Чопра Джонас, Наоми Уотс, Матю Макконъхи, Донатела Версаче и други. Търгът на живо, който миналата година събра 3 милиона долара за жертви на насилие, се организира от фондация Kering, управлявана от съпруга на Салма - Франсоа-Анри Пино.

62-годишният френски милиардер, който е женен за Салма от 15 години, каза миналия четвъртък: „За да бъдат жените и децата свободни да реализират своя потенциал, необременени от бремето на страх, заплаха и травма, от първостепенно значение е да се обърнем към насилието в неговите корени, да променим поведението и да излекуваме нашата колективна култура“.

Салма Хайек подлуди мъжете в социалната мрежа
ЗВЕЗДИ
Автор Ива Петрова

Салма Хайек подлуди мъжете в социалната мрежа

Автор Ива Петрова

Kering е мултинационална корпорация, която притежава луксозни модни марки като Gucci, Balenciaga, Bottega Veneta, Yves Saint Laurent и Alexander McQueen.

Салма и Франсоа-Анри се срещнаха през пролетта на 2006 г. във Венеция и са горди родители на 16-годишната дъщеря Валентина Палома Пино, която вече има 232 хиляди последователи в TikTok. Пино също е баща на три по-големи деца – син Франсоа-младши и дъщеря Матилд от бившата му съпруга Дороте Лепер, както и син Августин от супермодела Линда Еванджелиста.