Автор
Ева Григорова

След почти три десетилетия: Есил Дюран получи пръстен

След 28 години споделени радости, любов и творчество Есил Дюран и дългогодишният ѝ партньор - композиторът Борис Павлов, официално се сгодиха. Певицата разкри подробности за предложението в интервю за предаването Coolt по bTV, където с усмивка си спомнr как най-сетне е получила дългоочаквания пръстен.

В откровен разговор с водещата Натали Трифонова, Есил сподели как през годините често шеговито намеквала, че всяка жена заслужава пръстен. И ето, на своя рожден ден - 5 юли, Борис, или както тя нежно го нарича – Бобо, най-накрая събрал кураж и направил голямата стъпка. "Най-накрая, след толкова много години получих този пръстен, не можах да се зарадвам", сподели Есил.

View post on Instagram
 

Двойката има син на име Харис, който тази година беше абитуриент.Паралелно с личните успехи Есил Дюран продължава да работи за почитателите си. През последния месец тя организира пикник концерти в Турция, където заразда българските изселници със свои ретро хитове. "Винаги имам подготвен репертоар - 'Бяла Роза' и Лили Иванова", сподели тя.

Певицата призна, че заради многото ѝ ангажименти не е имала възможност да се види с близките си. За сметка на това пък си е подарила време за разходки в Истанбул и кулинарен туризъм.

View post on Instagram
 

На творческия фронт Есил не спира да изненадва. След успеха на първия си машъп със златни хитове тя подготвя второ издание, вдъхновено от богатия си музикален опит.

"Имам толкова творчество зад гърба си. Артистът трябва да върви напред, но в един момент от кариерата си трябва да се обърне и да види какво е направил, особено с новото поколение артисти, когато музиката е тотално променена", коментира тя. За нея е от значение да види какво остава след себе си, особено във времето, когато музиката се променя толкова бързо.

Есил Дюран спря дъха на феновете с тази визия от плажа и съобщи голяма новина
ЗВЕЗДИ
Автор Ева Григорова

Есил Дюран спря дъха на феновете с тази визия от плажа и съобщи голяма новина

Автор Ева Григорова

Есил споменава и колаборацията си с Азис, който ѝ е подарил песента "Хей, момиче". Въпреки че песента не е получила заслуженото внимание, изпълнителката е убедена, че заслужава да бъде преоткрита. "Той наблегна на малко по-различен стил и песента остана в сянка, а тя е страхотна. Обадих му се и му казах, че искам да я изпея, а той ми каза "Заповядай". Беше много щедър, колегиален, топъл и хубав жест. Искам да отбележа доброто му отношение към всички колеги. Силно съм впечатлена от вътрешното му усещане за елегантност", сподели Есил.

От своя страна Азис също я похвали за изпълнението, като изрази увереност, че тя ще го направи блестящо. Есил е впечатлена не само от таланта му, но и от елегантността и отношението му към колегите.

View post on Instagram