Автор
Ева Григорова

Красавец от класа: Есил Дюран изпрати абитуриент (снимка)

Есил Дюран днес е по-горда майка от всякога, защото дойде онзи специален момент, в който синът ѝ завършва училище и навлиза в истинския свят на големите хора. Момчето ѝ Харис вече е пораснало и днес е стилен абитуриент - страхотен чаровник. За бала изглежда, че се е спрял на класически костюм, но в бежов цвят с лилава риза. А звездната му майка е все така ослепителна, дори някои биха си казали, че е неговата дама за големия ден.

View post on Instagram
 

За абитуриентския бал на сина си Есил Дюран е заложила на красив цикламен костюм. Есил изглежда щастлива и горда с единствения си наследник и не пропусна да го поздрави за завършването му с трогателни думи:

"Надяваме се, че сме отгледали и възпитали добро момче, което ще постига всичко с лекота, знание, труд, любопитство, уважение и любов! Важно е да знае, че мерило за успех не са “аплодисментите” на всички, а да заспива спокоен вечер, да не наранява по пътя, да не плюе на достойнството си, за да докопа мазен келепир... да не лъже! Този свят повече от всякога има нужда от чисти и честни хора! Майките създават мъжете, които жените някой ден ще обичат, уважават и ще разчитат на тях....нито за миг не забравях това! Благодаря на Борис за любовта и ВСИЧКО! На добър час, Харис! Бъди щастлив, уверен, усмихнат и успешен по пътя ! Обичаме те!"