Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Девите да не дават напразни обещания, Рибите да са по-деликатни с близките

Всичко, което може да ви се случи днес, е заслужено. Вместо да роптаете, върнете се мислено назад в миналото и вижте къде сте допуснали грешки.

Овен – Като цяло, добър ден с положителна енергия. Вие бързо се придвижвате към целта, възможен е значителен успех. Излишната енергия трябва да се използва, например да се посети фитнеса. Откажете се от големи покупки и като цяло икономисайте.

Телец – Вие уверено стоите на краката си, но в съвсем близко бъдеще може да се сблъскате с изпитания. Възможни са финансови затруднения. Освен това те може да са неочаквани за вас. Във вашата среда измамниците стават по-активни. Внимавайте с финансовите операции и плащания.

Близнаци – Трябва да разчитате не на съветите на другите, а на собствения си опит и интуиция. Здравето може да се влоши, особено ако имате лоши навици. Не започвайте нищо ново днес - това ще ви спести сила.

Рак – Може да имате затруднения в работата, но пречките лесно ще се преодоляват. Ако традиционният подход не помага, използвайте въображението. Във вашата среда има предател, бъдете предпазливи.

Лъв – Възможни забавяния и прекъсвания на споразуменията. Нещата на работа могат да зациклят или да останат на пауза. Малките проблеми могат да ви вбесяват. Опитайте се да действате по такъв начин, че да изключите всякакви рискове.

Дева – Творческите хора могат да се надяват на късмет днес. Останалата част също ще има добър ден. Положителните промени ви очакват, но само ако сами се решите на тях. Не давайте обещания, ще бъде трудно да ги спазите.

Везни – Трябва да комуникирате възможно най-малко с другите. Не се свързвайте с роднини, с които имате напрегната връзка. Избягвайте рискове за здравето. Конфликтните ситуации сведете до минимум. Запазете спокойствие. Трябва да прекарате повече време сами.

Скорпион – Днес е денят, в който споровете могат лесно да се развият в кавги. Опитайте се да не показвате агресия и вечерта правете релаксиращи практики. Жените да се пазят, могат да бъдат измамени от партньор.

Стрелец – Енергия имате в изобилие, вие сте много активни. Трудности в личния живот. Трябва да сте по-отворени и откровени. Добре е да слушате себе си, да изпълнявате малките си желания. Посветете деня или поне малко време, за да се грижите за себе си.

Козирог – Подходящ ден за решаване на битови проблеми. Поради емоционалността ви могат да възникнат конфликти. Денят е благоприятен за всичко ново – знания или запознанство, но има едно изключение – ново дело не започвайте.

Водолей – Нивото на вашата енергия директно зависи от състоянието на здравето. Не бъдете твърде откровени с непознати. Погрижете се за прочистването на пространството около себе си - изхвърлете боклука, направете основно почистване.

Риби – Вместо физическа активност днес, си струва да предпочитате умствената работа. Критиката не е най -добрият начин да получите нещо от хората. Бъдете деликатни, особено ако става въпрос за вашите близки.

5-те зодии, които пленяват сърцето, без дори да се опитват
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Теодор Муховски

5-те зодии, които пленяват сърцето, без дори да се опитват

Автор Теодор Муховски