Автор
Ива Петрова

Емилия призна: Имало е раздяла с Башур

Признанието, с което Емилия индиректно потвърди, че преди време е била разделена с мъжа си Жорж Башур, тя направи в интервю за вестник "Труд".

В началото на тази година тръгнаха слухове, че съпругът си е тръгнал заради друга жена. Няколко седмици Емилия запази мълчание, после започна яростно да отрича, пише HotNews.

View post on Instagram
 

За първи път сега обаче, с половин уста, изпълнителката признава: "Човешки неща са това – разделяния, събирания" и специално акцентира, че в момента са заедно, което ще рече, че в миналото не винаги е било така.

На въпроса не са ли ѝ омръзнали слуховете за отношенията ѝ с Жорж Башур, тя отговаря: "Да, но аз съм свикнала с тези неща. Доста години бях хулена и изтърпях всякакви писания и вулгарни неща – изобщо не ми влияят вече, но може би майка ми и баща ми още ги нараняват. Съпругът ми също не е свикнал с тези мръсни статии. Честно казано, децата ми ги научих да не се връзват, както правя и аз и си живея живота както искам - не се срамувам от нищо. Човешки неща са това – разделяния, събирания... Важното е, че в момента сме заедно и сме щастливи", пише "Труд".

View post on Instagram
 

Емилия прави и друго тежко признание: че почти не поддържа отношения с Камелия, с която бяха близки приятелки и дори празнуваха личните си празници заедно.

"За съжаление, в близките години почти не се засичаме. Онзи ден се видяхме на общо парти на нашата колежка Лия, където бяхме поканени доста изпълнители. Много хубаво беше, почувствах се като едно време, когато се събирахме често. Сега прекарвам цялото време с децата си, дори приятелки нямам, а преди много се събирахме и поддържахме близки отношения, но сега всеки има много ангажименти и нямаме време за това", откровена е фолкпевицата.