Автор
Ива Петрова

Търсенето приключва с трагедия: Изчезналата Биляна Петрова открита мъртва в центъра на София

Издирваната Биляна Петрова от София беше открита мъртва в централната част на града, съобщиха от МВР за БТА.

По информация на bTV тялото е намерено в двора на Румънската църква, която се намира близо до Централните хали. На мястото се извършва оглед. Има екипи на Спешна помощ, полиция и криминалисти.

БНР съобщава, че първоначалните данни сочат, че вероятната причина за смъртта е падане от височина, като не се изключва версията за самоубийство.

Биляна е пребивавала в хостел на ул. „Пиротска“. Разследването продължава, иззети са записи от охранителните камери, а свидетели са разпитвани.

Близките на 31-годишната майка на две деца също заявиха в социалните мрежи, че издирването е приключило.

"За съжаление, закъсняхме и не успяхме да я открием навреме. Благодаря на всички отзовали се", пише Ангел Ангелов, който помоли по-рано за помощ по издирването на Биляна във Facebook.

Съпругът на Биляна подаде сигнал за изчезването ѝ на 15 октомври в Пето районно управление в София.

Младата жена беше майка на две деца, едното от които е бебе. Семейството сподели, че тя е страдала от следродилна депресия, като състоянието ѝ се е влошило в дните преди изчезването.

Случаят се заплита: Полиция и доброволци търсят изчезналата Биляна (подробности)
НОВИНИ
Автор Веселина Петрова

Случаят се заплита: Полиция и доброволци търсят изчезналата Биляна (подробности)

Автор Веселина Петрова

Ден преди трагедията Биляна е била с приятелка, свекърва си и малкото си дете в дома си, когато тревожността ѝ ескалирала. Приятелката ѝ повикала Спешна помощ, която я транспортирала до Центъра за психично здраве.

Там тя била придружена от семеен приятел. Той излязъл от кабинета за минути и когато се върнал, лекарката казала, че Биляна е избягала, съобщава bTV.

Центърът е разположен в близост до Централните софийски хали, а тялото е открито на около 750 метра оттам.

Разследването продължава.