Автор
Теодор Муховски

Изпитание чрез огън: 4-те зодии, които ще бъдат най-засегнати от пълнолунието в Овен днес

Предстои събитие, което се очаква да бъде най-голямата и най-ярка суперлуна за годината.

Пълнолунието в Овен ще засегне всички знаци, но четири от тях ще усетят най-силно последиците, които ще продължат седмици наред. Астрологът Евън Натаниъл Грим ни казва, че тъй като пълнолунието ще бъде в съвпад с Хирон - астрологичното олицетворение на нашите отворени рани и травматични задействания, тази пълна луна ще бъде своеобразно „изпитание чрез огън“. Тези знаци трябва да са готови да отворят сърцата си и да признаят страховете си.

Пълнолуние
Пълнолуние
Freepik

Овен (21 март - 19 април)

За Овните това пълнолуние ще бъде еднакво вдъхновяващо и завладяващо.

"Те ще преминат през много емоции. Овните ще трябва да бъдат много прозрачни и открити по отношение на чувствата си, защото ако се опитат да ги потиснат, енергията им ще се трансформира в негативност и ще започне да ги поглъща отвътре", казва астрологът. Но ако представителите на този знак успеят да издържат на това изпитание, ги очаква истинско изцеление и освобождаване от вътрешните окови.

Рак (21 юни - 22 юли)

"За Рака Пълнолунието в десети дом се свързва с авторитетни фигури и хора, на които гледате с добро око, независимо дали става дума за родител или шеф", казва ни Грим.

На някои Раци може да им се наложи да реагират на здравословна криза на близък човек или да решат да поемат ролята на обгрижващ.

Що се отнася до кариерата, това лунно денонощие може да се окаже важна повратна точка. Възможно е да достигнете крайъгълен камък в кариерата си и да решите да се занимавате с други дейности, които ще ви осигурят независимост.

Марс, планетата на силата на действието и агресията, понастоящем се намира в знака на Рака, което създава напрежение. "Раците е по-вероятно да се окажат в опозиция и трябва да се съсредоточат върху разрешаването на конфликти", казва астрологът.

Влюбени, пълнолуние
Влюбени, пълнолуние
Pixabay

Везни (23 септември - 22 октомври)

На Везните може да се наложи да прекъснат стари връзки. За тях темите за партньорството и съюза сега са на първо място. Везните трябва да решат дали съюзниците и партньорите допринасят за тяхното развитие или го блокират. Ако отговорът е "блокиране", то тези отношения ще приключат скоро. А ако допринасят, връзката ще се заздрави през този период.

Пълнолуние
Пълнолуние

Козирог (22 декември - 19 януари)

За Козирозите този период ще бъде белязан от семейни въпроси. Представителите на този знак ще се сблъскат с болезнени и дълбоки последици от рождените си травми.

"Пълнолунието" често се свързва с края на нещо, а за Козирозите това може да е краят на някаква житейска ситуация, дори брак или съжителство с партньор. Някои Козирози може да се преместят в друг град или държава", казва астрологът.

Тези 3 зодии привличат лесно чудеса
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Веселина Петрова

Тези 3 зодии привличат лесно чудеса

Автор Веселина Петрова