Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Телци, ноември ви носи промяна и обновление

Скъпи Телци, този ноември ще навлезете в период на дълбоко себеоткриване и смело преоткриване. Ще почувствате желание да изследвате неизследвана територия в себе си, дори ако това означава да разкриете скрити тайни или истини.

Слънце в Скорпион ще засили стремежът ви за дълбочина, интимност и желание за екстремни усещания. Ще имате желание да стигнете до дъното на всеки въпрос. Силата и мотивацията ще са движещи елементи през този период.

Готови сте за промяна. Това е месец на обновление, в който ще се отървете от старите слоеве на идентичността си и ще разкриете истинската си същност в цялата ѝ сила.

Ще се излекувате, ще растете и ще се подготвите за вълнуващи нови преживявания, които ще донесат нова енергия в живота ви. За търсещите сигурност този месец може да се окаже едно малко предизвикателство. Но просто не забравяйте, че не можете да промените нищо, ако не направите нещо по въпроса на дадена ситуация.

Този месец сте в унисон с вътрешната си сила и устойчивост. Ще се научите да се справяте с житейските несигурности без съпротива и ще станете по-настроени към това, което е наистина важно за вас. Важно е ясно да поставите целите си и да избягвате импулсивни или рискови решения. Освен това ще привлечете изобилие в живота си.

Вашата увереност и чар са на рекордно високо ниво. Ще можете да ги използвате, за да проявите най-съкровените си желания и да създадете живота, за който винаги сте мечтали. Знаете, че имате силата да създадете своята реалност и да се подготвите за прекрасна нова глава в живота.

По всякакъв начин трябва да избягвате кавги и спорове с околните. Намерете по-добър начин да изразходвате енергията си от това да доказвате нещо на някого. Понякога това ще бъде неизбежно, но с известна мъдрост много от споровете могат бъдат избегнати. Ако имате любим човек, бъдете тактични и подбирайте внимателно думите си. Най-добрата тактика сега е да се отстъпи и да се правят компромиси.