Автор
Антония Михайлова

Когато Венера танцува в Стрелец: Страстен романс за четири зодии от 18 октомври до 12 ноември 2024 г.

Времето за любов и страст настъпва! С навлизането на Венера в Стрелец, зодиите ще усетят повишен интерес към противоположния пол и нови романтични възможности, които ще променят живота им по неочакван начин, смятат астролозите.

Три от знаците на зодиака обаче са на прага да преживеят страстен и разтърсващ сетивата любовен романс в периода от 18 октомври до 12 ноември 2024 г.

Овен

Венера в Стрелец определено ще повиши самочувствието ви и ще ви направи още по-магнетични в очите на противоположния пол – може да имате любовна връзка с човек, когото може да срещнете по време на някакъв вид обучението, във връзка с кариерата или по време на пътуване. Обектът, който ще привлече вниманието ви, най-вероятно ще бъде финансово осигурен, тъй като Венера във вашия хороскоп символизира парите и доходите. Също така бъдете готови да получавате подаръци - партньорът ви може да се окаже доста щедър.

Близнаци

В този период имате голям шанс да срещнете човек, който ще промени представата ви за романтика - кореспонденция, ярки срещи и пламенни нощи буквално ще разтърсят живота ви. Най-вероятно новият ви избраник ще е от чужбина или ще се срещнете онлайн.

Космически обрати за портфейла: Ретрограден Юпитер носи финансови трансформации за тези три зодии
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Антония Михайлова

Космически обрати за портфейла: Ретрограден Юпитер носи финансови трансформации за тези три зодии

Автор Антония Михайлова

Лъв

Венера навлиза във вашия любовен сектор, което ви прави по-романтични и повдига вълна от сексуална енергия във вас. Можете да отидете на среща в същия ден, особено ако в наталната ви карта има много планети в огнени знаци. На 25-26 октомври Венера ще бъде в аспект тригон към Луната в Лъв – планирайте дата за този ден, може да се окаже съдбовен!

Стрелец

Венера влиза във вашия знак, което ви прави по-привлекателни и по-секси, така че изчакайте предложение за среща или бъдете готови за служебна романтика! Венера във вашата карта отговаря за ежедневната работа, така че това може да доведе до появата на любовни вибрации с някой от вашите колеги.