Автор
Ева Григорова

Биг Брадър е безмилостен към Беба и Виктор: Не е за вярване какво се случва

"Биг брадър" е шоуто, в което всички участници са подложени на социален експеримент, а границите им биват тествани до краен предел. Доказателство за това е поредната горчива мисия, която получи Виктор, а след това и тръпката му Теодора, по прякор Беба.

В снощния епизод бургазлията обаче триумфира в предизвикателство заедно с друга тунингована участничка - Атижа и двамата спасиха бюджета на съквартирантите и се превърнаха в истински герои.

View post on Instagram
 

Но втората мисия за Виктор бе просто безмилостна, тъй като му е забранено да разговаря с Беба чак до номинациите в четвъртък. Ако успее, той ще ѝ спечели имунитет. Промяната в поведението му определено не остана незабелязана от Теодора, която показа сериозно раздразнение.

Но междувременно тя получи контра-мисия, като задачата ѝ е да склони Виктор на разговор, за да получи обяснение за липсата им на комуникация. вентуален неин успех обаче би означавало, че Виктор ще загуби в опита си да спечели имунитет за Теодора. Как ще се развие тази сложна двупосочна мисия ще стане ясно в следващия епизод.