Автор
Ива Петрова

Мария за Кристи: Първите седем години ѝ липсват

Попфолк певицата Мария коментира Кристи Кирилова от „Биг Брадър“, която през целия си престой в Къщата не спря да мрънка за цигари, видя HotNews.

Водещият на предаването Башар Рахал сподели, че от продукцията не можели да смогнат на пушенето ѝ, като Кристи получавала по три кутии на ден. След поредната нервна криза, Кристи Кирилова заяви, че ще си тръгне от шоуто, ако не я изгонят след елиминациите.

View post on Instagram
 

По време на живото предаване на „Биг Брадър“, попфолк певицата Мария, която бе поканена като коментатор в студиото, изрази мнението си за младото момиче: „Аз със сигурност съжалявам мъжете от това поколение, съжалявам и родителите на такива деца като Кристи. Ако това нещо ми е на мен в къщата, а аз съм родител на 16-годишно момиче, то не мога да си представя такова нещо. Тя се държи като абсолютен гарсон.. само че такъв лишен от елементарното възпитание до 7 години. Ще я нарека То... То няма отношение към нищо, дори и към себе си, за да се държи по този начин“.

View post on Instagram
 

Освен това Мария намекна и за липсата на женските поддръжки от страна на скандалната брюнетка: „Да не говорим за начина, по който се поддържа като момиче в къщата, начина по който общува с момчетата вътре в къщата, направо оставам без думи“.

Кристи след „Биг Брадър“: Не е това, което изглежда
ЗВЕЗДИ
Автор Ива Петрова

Кристи след „Биг Брадър“: Не е това, което изглежда

Автор Ива Петрова