Автор
Ева Григорова

Изненада: Влюбеният Виктор си има годеница извън "Биг Брадър"

Виктор Ангелов е на топа на устата в последно време заради донжуанските си изпълнения в най-известната риалити къща. Още с влизането си той се "влюби" до уши в добре полираната от естетични процедури Беба и само след няколко дни ѝ засвидетелства силните си мераци, като дори ѝ посвети стихотворение. Зрителите останаха втрещени от бързото зараждане на чувствата и засипаха интернет пространството с подигравки за бръснаря от Бургас. Но дали той наистина съвсем случайно е срещнал любовта на живота си в изолацията на Нови хан, или това е просто е стратегия за спечелване на формата?

View post on Instagram
 

Оказва се, че Виктор си има годеница. Според близки на двойката, която никога не се е разделяла, двамата са заличили всички онлайн новини за годежа си, за да може напомпаното момче да спечели симпатиите на аудиторията като влюбен Ромео и по този начин да си осигури победата.

View post on Instagram
 

Русокосата красавица е в основата на социалните мрежи на Виктор в момента, като активно споделя най-новото от телевизионните му изяви. Историята между Виктор и Деси започва с доста динамика — в момента на запознанството им, той е в сериозна връзка с друга жена, която обаче прекратява, за да бъде с Деси. Малко след това двамата обявяват годежа си. Според близки на Деси тя е напълно уверена в своя годеник и не изпитва тревога от демонстрираната му близост с атрактивната Беба.

Зловещи разкрития в "Биг Брадър": Косара излезе извън контрол
ЗВЕЗДИ
Автор Ева Григорова

Зловещи разкрития в "Биг Брадър": Косара излезе извън контрол

Автор Ева Григорова