Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Лъвове, отделете време на половинката си. Спокоен и ползотворен ден за Девите

Ден на чудесата и удивителните трансформации. Светът е пълен с възможности, а звездите ще подкрепят тези, които са решили да започнат ново начало.

Овен – Днес можете да си имате работа с хора, които се чувстват по-слаби от вас, затова внимавайте да не „прегазвате“ никого. Също така те не трябва да служат като извинение, за да вървите по-бавно или да правите по-малко, отколкото знаете, че е необходимо.

Телец – Добре ще е да не отлагате нещата за по-дълго време: втората половина на деня се развива сравнително по-добре от първата, отварят се повече възможности, има шансове за реализиране на замисленото по-рано.

Близнаци – Можете да говорите с партньора си за нещата, които искате, да споделите вашите желания и страсти... Това е ден, в който един обикновен разговор може да прерасне в изпълнение на ваша мечта. Но не очаквайте другите да могат да четат мислите ви.

Рак – Старайте се да избегнете претоварване с работа. Днес дори обичайните дейности ще отнемат от вас повече енергия от обикновено; нуждата от почивка се засилва.  Възможно е даже да промените някои решения, взети по-рано.

Лъв – Не налагайте вашето становище днес и се вслушайте в това, което другите имат да казват. Отделете достатъчно време на своите лични отношения. Помислете дали партньорът ви не изпитва остър недостиг на внимание от ваша страна?

Дева – Спокоен, благоприятен и ползотворен ден. Подходящ е за много неща, включително такива, които изискват точност, прецизност и внимание към малките детайли. Това време е благоприятно и за разговор с любимия човек за това, което е важно и за двама ви.

Везни – Що се отнася до любовта, днес е най-добрият ден да планирате романтична вечер с партньора си. Направете нещо специално, което ще ви помогне да избягате от ежедневната рутина и да се сближите отново.

Скорпион – Независимо дали сте обвързани, или необвързани, днес ще се окажете преобразени като от магия в истинска секс богиня и никой няма да може да устои на комбинацията от чувственост и мистерия, която излъчвате.

След 20-ти октомври: Вълшебен период за 4 зодии
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Евелин Попадийна

След 20-ти октомври: Вълшебен период за 4 зодии

Автор Евелин Попадийна

Стрелец – Днес планетите ви правят чаровни и неотразими, така че ако харесвате някого, лесно ще можете да привлечете вниманието. Съсредоточете се върху човека, когото харесвате, и наблюдавайте как прелитат любовни искри.

Козирог – Днес може да получите ще вълшебно докосване от Съдбата. Точната дума или действие в точното време може незабавно да преобърне нещата във ваша полза и да превърне предизвикателството в лесна възможност. Това обаче не е нещо, което трябва да се приема за даденост.

Водолей – Помислете два пъти, преди да кажете нещо или да действате, и избягвайте всякакви залитания или пропуски, които биха могли да ви навредят в бъдеще. Упражнявайте повече дискретност, проверявайте фактите и не вярвайте автоматично на всичко, което ви е казано.

Риби – Не позволявайте на чувствата да завладеят съзнанието ви днес. Трябва да вземате решения с главата си, а не със сърцето си, в противен случай ще съжалявате за действията си. Трябва да обърнете голямо внимание на навиците си за харчене.