Предлагаме ви една бърза, вкусна и здравословна закуска.

Необходими продукти:
· 4 бейгъла
· 125 г бекон
· Castello Whipped Dip бял и черен пипер 125г
· 1 с.л. оцет
· 1 ч.л. сол
· 4 яйца
· 2 броя авокадо
· шепа див лук или други свежи подправки по избор

Приготовление:
1. Загрейте фурната на 180°C. Поставете бекона в тава, покрита с хартия за печене, и запечете във фурната, докато стане хрупкав и златисто кафяв.
2. В тенджера сложете вода със оцет и сол и оставете да заври. Създайте леко завихряне във водата с помощта на лъжица и внимателно счупете яйцата в тенджерата, като ги пускате във водата внимателно и от ниско, за да запазят целостта си.
3. Оставете яйцата да се варят в горещата вода за около 2 минути, след което ги извадете с помощта на решетъчна лъжица.
4. Обелете и нарежете авокадото на тънки филийки.
5. Разрежете бейгълите на две и намажете всяка половина с Castello Whipped Dip бял и черен пипер. Добавете резените авокадо, пошираните яйца и хрупкавия бекон. Завършете с див лук и свежи подправки по избор.

(платено съобщение)