За всекиго по нещо - нашата рецепта за бри Castello® с хумус и пармска шунка съчетава пикантни лакомства в задоволителна комбинация от текстури. Маринован в балсамов оцет, лукът предлага богата вкус в контраст с мекото кремообразно бри, прошутото и сладкия хумус. Перфектния старт на празничната вечеря!
Необходими продукти:
2 опаковки бри Castello® Creamy white
16 резена шунка парма (или подобна)
300 г готов хумус
180 г маринован мини лук в балсамико
Брускети и гризини по избор
пресен босилек
)
Приготвление:
1. Извадете сиренето от хладилника около ½ час преди сервиране.
2. Декорирайте сиренето бри Castello® в чиния за сервиране с шунката, хумус, лука, брускети и пресен босилек.