Ароматно сирене върху препечен хляб, което има какво да докаже, а то го доказва - нашата рецепта за тропически препечен хляб с ананас и чедър е закуска с грандиозни размери и закуска, която не спира да изненадва. Вкусовете са ярки и разнообразни, като предлагат различен вкус, който не се плаши.
Необходими продукти:
1 бр. крем сирене Castello® Hawaii ананас и бадем
2 филийки хляб с квас
няколко парчета ананас от консерва или пресен
шепа ядки макадамия
чили сос
нарязан пролетен лук
½ плод лайм
)
Приготовление:
1. Пригответе пикантна салса от кубчета ананас, ядки макадамия, чили сос и пролетен лук. Регулирайте количеството на всяка съставка според вкуса си.
2. Препечете хляба.
3. Подредете няколко резена крем сирене Castello ананас и бадеми и малко пикантна салса върху препечения хляб. Изстискайте малко лайм върху всяка от тях.
4. Насладете се на уникалната комбинация от сладко и пикантно!