Необходими продукти:

2 с.л. масло, на стайна температура
Селски хляб, нарязан на тънки филойки
1 опаковка датско синьо сирене Castello®
2 праскови, без костилки и нарязани на филийки
2 с.л. бадеми, нарязани на ситно
1 с.л. пресни листа от салвия, нарязани на ситно
2 с.л. мед
прясно смлян черен пипер, на вкус

Приготовление:

Загрейте фурната до 220 °C. Междувременно намажете всяка филийка хляб с масло и ги подредете на тава. Печете 12-14 минути, като ги обърнете на половината време, докато хлябът се запече до златисто. Извадете от фурната и оставете настрана.

В малка купа смесете датското синьо сирене Castello®, останалото омекнало масло и разбъркайте добре.

За да сглобите тоста, намажете всяка филийка с 2 супени лъжици от сместа. След това отгоре сложете няколко резена праскова, поръсете с нарязани бадеми и салвия и полейте с малко мед. Ако желаете, довършете с черен пипер и се насладете.

(в материала има продуктово позициониране)