Автор
Десислава Недева

10 причини да се влюбите в жената Риби

Забелязали ли сте, че има жени, които сякаш омагьосват мъжете само с един поглед, с едно движение, с един жест. Замисляли ли сте се, че между тях със сигурност има нещо общо и това може да бъде месеца, в който са родени? Днес ще ви разкажем за жените Риби, които празнуват рождените си дни между 18-ти февруари и 20-ти март и ще се опитаме да ви убедим, че точно те са тези нежни и очарователни изкусителки, след които представителите на силния пол припадат.

1. Гледа те със сластен поглед, от който ти се подкосяват краката



Всеки път, когато погледите ви се срещнат, ще усещате нейната страст да ви облива като горещ шоколад. Да бъдете с жена Риби е лесно като детска игра, защото всичко, което чувстват е изписано върху лицата им. В момента, в който тя ви погледне и прочетете в очите й, че за нея вие сте целия свят, ще разберете, че си заслужава.

2. Има отношение към детайла

Жената Риби забелязва всичко около себе си, дори и най-малкия детайл. Освен това никога няма да ви приеме за даденост, защото всеки един дори и незначителен неизследван аспект от вашите взаимоотношения ще бъде вълнуващ за нея.

3. Притежава силна интуиция

Рибите са най-интуитивната зодия, затова, когато се колебаете във взимането на важно решение, винаги се допитайте до вродената й мъдрост. Тя знае как да прочете знаците, които Вселената ни оставя зад всеки ъгъл.



4. Тя е невероятно артистична и креативна

Жените Риби притежават безкрайно нежна душа, но винаги успяват да канализират силната си емоционалност в изкуство и креативни идеи.

5. Състрадателна и емпатична личност е

Жената Риби е като радар за чуждите емоции. Тя може да разбере как се чувствате от километри и ще ви успокои, когато сте тъжни. Деликатната и природа я прави най-добрата приятелка и най-чувствената любовница, за която можете да мечтаете.

6. Следва свой собствен ритъм

Тя не се интересува от чуждото мнение и не се стреми да подражава на другите. Вместо това е съсредоточена върху своите цели и идеали. Има много мечти, които все някога ще превърне в реалност. Бъдете сигурни в това.



7. Сексапилът струи от нея

Рибите са истински романтици, които обаче разбират силата на сексуалността. Те са природно надарени с мощна сексуална енергия, която култивират по един изискан и нежен начин.

8. Тя е природно интелигентна

Повечето хора смятат, че силната емоция замъглява здравия разум, но не могат да бъдат по-далеч от истината. Жената Риби притежава вродена емоционална интелигентност, която и помага да разбира емоциите на хората и да владее своите собствени. А това е предимство, което я изстрелва на челни позиции в класацията на най-интелигентните знаци на зодиака.

9. Интровертна е

Жената Риби не жадува за големи компании, среднощни купони и безкраен социален живот. Няма необходимостта да споделя мислите и чувствата си с другите и това я прави наистина интригуваща за мъжките сърца. Нейната сила е в уединението и интимността.



10. Тя е многолика

Според някои астро легенди, зодия Риби, като последен знак от зодиака, вмества в себе си по малко от всяка една от останалите единадесет зодии. Ето защо нейната личност е толкова интересна и разнообразна. В различните ситуации ще я виждате като напълно друг и непознат човек. А какво му трябва на един мъж освен разнообразие и енигма?

Четете още: Топ 5 на най-красивите жени според зодията

* През февруари раздаваме подаръци. Искаш ли да спечелиш два парфюма? Xаресай нашата Инстаграм страница от тук!