Автор
Десислава Недева

10 причини да си хванеш мъж Риби за гадже

1. Добър слушател е

Мъжът Риби е най-добрият слушател, който може да имате до себе си. Той с охота и разбиране ще чуе какво имате да му кажете и ще вземе отношение към проблемите ви.

2. Воден е предимно от сърцето си

Мъжът Риби е чувствителен, което означава, че много добре познава и управлява своите емоции. Нагонът не е водещ при избирането на партньор в живота, а дълбоката емоционална връзка, която се създава между вас.



3. Усеща ви

Понеже този мъж е кълбо от емоции, той улавя всички ваши настроения и инстинктивно разбира и причините за чувствата и реакциите ви. Никога няма да ви съди прибързано, а ще ви подкрепя, каквото и да направите.

4. Щедър е

Зодия Риби и най-щедрият и алтруистичен знак в зодиака. Без дори да се замисли за себе си, ще ви обсипе с подаръци, внимание, мисли и най-вече обич. Вие сте истински късметлии, защото с мъж Риби никога няма да ви липсва нежност и добро отношение.



5. Независим е

Всеки човек има нужда от време само за себе си, дори когато се намира във връзка. Мъжът Риби не просто разбира това, а го практикува най-редовно. Тъй като отдава голяма част от енергията си, когато общува с хората, той има нужда от своите няколко часа насаме, за да презареди батериите.

6. Темпераментен е

Заради високата си чувствителност, мъжът Риби реагира по-бързо и емоционално на всякакви външни стимули. Понякога това означава да избухва по ненужни причини, но пък лесно разбира, че е постъпил прибързано и признава грешката си.

7. Обича да покровителства

Мъжът от зодия Риби е изключително грижовен и няма да позволи и косъм да падне от главата ви, докато сте заедно. Ще ви глези със закуска в леглото и изненадващ букет цветя, дори когате се връща от разходка с кучето. Свиквайте, че има такива мъже с рицарски сърца и в наши дни.



8. Толкова е артистичен

Въображението на мъжът Риби е необятно и ще се прояви по всякакъв творчески начин във вашата връзка. Ще ви нарисува докато спите или ще ви свири сонати за лека нощ. Романтично, нали? При това е истина, а не сюжет на някой любовен роман.

9. Не се страхува да се влюби

Любовта е движещата сила в живота на мъжа Риби, така че каквито и разочарования да е претърпял, нищо не може да го откаже от нея. Той е непоправим романтик и идеалист и вярва, че всеки човек има сродна душа, която рано или късно среща в живота си.



10. Състрадателен и отдаден любовник

През каквито и трудности и предизвикателства да минавате през живота си, знайте, че мъжът Риби винаги ще бъде до вас и няма да ви изостави никога. Когато обича, обича с цялото си сърце и няма сила на света, която да го отдели от вас.

Четете още: Влюбени сте в Скорпион? Поемете този риск