Автор
Десислава Недева

10 причини жените Телци да са толкова неустоими любовници

Ако сте мъж и все още се чудите защо тази невероятна жена ви подлудява, ние ще ви изброим десет причини за това. Ако сте жена Телец, просто прочетете следващите редове на мъжа дo себе си.

1. Тя е мила и наистина я е грижа за другите

Жената Телец е еманация на женствеността във всичките и проявления. Тя е емоционална, мила, нежна и любяща. Ще бъда плътно до вас и в добро и в зло. Авантюристична и забавна натура, която е готова по всяко време да повдигне настроението ви.



2. Цени добрата храна и хубавото вино

Тази дама е истински гастроном. Освен това често обича да похапва навън. Ако сте гладен и ви е скучно, просто и се обадете, тя знае най-добрите и актуални ресторанти в града и с готовност ще откликне на предложението ви за обяд или вечеря.

3. Тя е отдадена и вярна съпруга

Телците са пословични с тяхното постоянство и респект към традициите, затова трудно ще загърбят семейството, за да търсят щастието си на друго място или с други хора. Тя влага голяма част от своята енергия, за да поддържа семейното огнище.

4. Тя е забавна и щура, но винаги мисли рационално

Въпреки че е предпазлива и внимателна, тази жена не се страхува да опитва нови неща и притежава изключително авантюристичен дух. Тя умее да се наслаждава на малките радости в живота и ще изпълни света на един мъж с невъобразимо щастие и колорит.



5. Госпожа независимост

Ако си имате работа с жена Телец, едно нещо трябва да ви е кристално ясно – тя сама взима решенията в живота си, без да се интересува от чуждото мнение. Освен това е практична, умна и амбициозна. Има стабилна работа и доходи, свои хобита и е толкова отговорна, че спокойно може да и делегирате важни семейни задачи.

6. Умее да ви изслушва

Понеже е добра и грижовна, жената Телец изслушва събеседниците си с най-голямо чувство на емпатия. Тя умее да ви накара да се почувствате значими, а проблемите ви – решими. Не е ли една добра фея в човешки облик?

7. Тя е преди всичко приятел, а след това любовница

Жената Телец не попада в клишетата на перфектната съпруга. Преди да бъде жената до вас, тя е най-добрият ви приятел.



8. Сексапилна и страстна натура

Това, че е независима не означава, че не обича романтиката. Тя е съблазнителка от най-висока класа и умее да показва чувствата си по уникално чаровен и секси начин.

9. Тя е най-добрата майка

Със своя спокоен, но строг характер, жената Телец с лекота възприема ролята си на майка. Тя безспорно се справя безупречно и успява да научи децата си да бъдат самоуверени, независими и с авантюристичен дух.

10. Винаги се носи с класа и стил

Жената Телец е суетна и полага неуморни грижи за външния си вид. Тя е дисциплинирана и винаги внимава с какво се храни. Обича да бъде в крак с актуалните тенденции и няма равна в смесването на материи и цветове за уникален и неподражаем стил.

Четете още: 4-те най-страстни любовници в зодиака