Автор
Десислава Недева

4-те най-страстни любовници в зодиака

С напредването на есента все по-често започваме да се замисляме с какво да запълваме свободното си време. Времето е студено, а на нас ни се иска да сме някъде на топличко. Какво по-хубаво място да се сгреем подобаващо от топлите завивки? Но нали не възнамерявате да останете там за дълго и то сами?...Ако отговорът ви е положителен, трябва да се замислите сериозно над това кой би могъл да го стори по-най-вълнуващ и секси начин. Естествено всеки знак от зодиака може да се окаже невероятен любовник, но при тези 4 зодии страстта извира така естествено, че преживяванията в леглото се превръщат в магически ритуали за подобряване на настроението.

Овен

Овенът е първият знак от зодиака, при това принадлежи на огнената стихия. Той е твърде ентусиазиран и често енергията му сякаш идва вповече. А какво по-добро място за нейното изразходване от любовното ложе? Овенът никога не страда от ниско либидо... в това трябва да сте напълно убедени. Ако не иска да правите секс, значи просто вече не сте достатъчно атрактивна за него. Не заключвайте прибързано, че е женкар, напротив, той е стабилен и романтичен във връзките си, а страстта му е наистина много заразна. Пазете се, ако не искате да завладее и вас.

Четете още: Кажи ми как ще прекараш Черния петък, за да ти кажа какъв си



Скорпион

Разбира се, не можем да пропуснем в тази подборка най-мистичният и сексуален знак на зодиака. Също както Овен, Скорпионът е управляван от червената планета – Марс. Страстта е заложена в космическото му ДНК и нищо не можем да направим повече по въпроса. Ще трябва да живеете с нея, ако сте избрали за свой спътник в живота представител на този пленителен зодиакален знак. Той е роб на своите плътски желания, в което се крие както неговата сила, така и най-голямата му слабост – склонността му към деструктивно поведение. Но като феникс от пепелта ще се въздигне отново благодарение на невероятната си способност да се регенерира и трансформира в по-добра своя версия.



Рак

Ракът се управлява от бързо подвижната и вечно променяща се Луна. Настроението на всички представители на този знак се сменя като октомврийското време – сутринта може да те скове като люта зима, а до вечерта да бъде по-нежен и топъл и от слънчев августовски следобед. Удивителната им интуиция е тяхната суперсила, а възприемчивостта им към емоционалните нужди на хората около тях ги прави незаменими любовници. Те ще навлязат толкова надълбоко в сърцето и мислите ви, ще докоснат непокътнати от никой друг тайни кътчета на вашата душата и ще накарат пеперудите в стомаха отново да запърхат сякаш докоснати от магическите пръсти на някой прероден светия.



Козирог

Изненадани сте, нали? А не би трябвало. Този знак изглежда студен, премисля всяко свое действие и не се впуска леконравно в нови връзки, флиртове или каквито и да е интимности. Но веднъж усетил добра почва под краката си, неговата чувственост извира на повърхността и дори заплашва да ви залее като цунами, ако не умеете да плувате добре в дълбоките води на неговата прикрита страст. Подгответе се за романтични вечери на лунна светлина, след което пътечка от накъсани червени листенца ще ви отведе до перфектно декорираното легло, което само като погледнете ще искате на мига да свалите всички дрехи от себе си. Освен това Козирозите обичат да обсипват любимите си със скъпи подаръци, за да докажат колко добре се справят в кариерен план. Ние нямаме нищо против този техен малък грях и с радост ще си носим любимата червена чанта от новата колекция на Prada, с която ни изненада на рождения ни ден.

Четете още: Тези три зодии ще преживеят болезнена раздяла през есента