Автор
Десислава Недева

11 неща, които ще се случат на зодия Близнаци тази есен

Очаквайте началото на есента с нетърпение, Близнаци, тъй като звездите определено ще са благосклонни и щедри към вас. Вижте 11 важни промени, които ще се случат в живота ви и ще го направят вълнуващ и успешен за представителите на вашата зодия:

1. Израстване в професионален план

Най-после ще докажете себе си в работата и ще получите дълго чаканото повишение, благодарение на високопоставен член на фирмата, в която работите. Той е забелязал таланта и усърдието, с което изпълнявате своите задължения.



2. Раздвижване на социалния ви живот

Тъй като се повишава нивото ви на отговорност в работата, ще ви бъде необходимо и равностойна по интензитет социална активност, за да поддържате баланса между стреса и удоволствията. Приятни и разтоварващи срещи с приятели ще станат задължителна рутина във вашето ежедневие.

3. Противоречия с вашите близки и приятели

Засиленият контакт с други хора неминуемо води и до моменти на конфронтация. Ретроградният Марс, който ще се задържи в таза фаза за дълго, допълнително ще налива масло в огъня. Опитайте се да сдържате максимално гнева си, за да не съжалявате после за импулсивните си реакции.



4. Промени в интериора на вашия дом

Запретвайте ръкави и започнете ремонта по вашето жилище, с който ще създадете така мечтания дом, в който винаги сте си представяли, че живеете. Дейностите по осъществяването на този план ще увеличат честотата на общуване с родителите и семейството ви.

5. Ще имате време и желание за развлечения

Ще работите здраво, но и ще се забавлявате още по-здраво тази есен. Настроените сте на романтична вълна, затова се пригответе за бляскави и изпълнени с любов и шампанско моменти.



6. Ще се чувствате вдъхновени и ще сте изпълнени с нови идеи

Още с настъпването на есенното равноденствие, ще получите проникновение какво точно трябва да направите, за да превърнете мечтите си в реалност.

7. Либидото ви ще страда тази есен

За съжаление ретроградният Марс няма да влияе благотворно върху сексуалния ви живот. Вие сте жива и енергична натура, която по принцип има нужда да изразява себе си чрез физически контакт, но не и сега. Всички ще бъдат удивени от пасивното ви поведение.



8. Ще имате усет и внимание към детайлите

Близнаците по принцип рядко завършват докрай своите проекти, тъй като лесно се разсейват и предпочитат да се впуснат в ново приключение, отколкото да заложат на стабилността. Новолунието в Дева в началото на есента обаче, ще зададе земна и организирана нотка на професионализъм във всичко, с което се захванат.

9. Ще намерите време да се погрижите и за себе си

Близнаците обичат да бъдат глезени и да са център на внимание, но понякога трудно се отпускат и никога не успяват да релаксират качествено. Тази есен обаче, това ще се промени, особено ако използват водата като основно средство за успокоение и забавление – топла вана, ваканция на някой екзотичен остров или спа уикенд в местен курорт. Изборът е ваш.



10. Ще се чувствате балансирани и уравновесени

Ето това вече наистина е нещо невиждано и нечувано за Близнаците. Но е факт, че ще се случи точно тази есен. Те ще подхождат с дипломация и такт във всяко едно начинание и ще се борят справедливостта да възтържествува навсякъде около тях.

11. Задълбочаване на отношенията с любимия

Ако сте необвързани, очаквайте среща със сродната ви душа. Ако пък сте щастливо омъжени, ще изживеете едно наистина разтърсващо и задълбочено емоционално свързване с вашия партньор. Връзката ви ще стане толкова интензивна и всепоглъщаща, че буквално никой и нищо няма да е в състояние да я разруши.

Четете още: 11 неща, които ще се случат на зодия Телец тази есен