Автор
Десислава Недева

11 неща, които ще се случат на зодия Телец тази есен

Миналият месец премина под мотото „И аз съм човек, ще се погрижа най-после за себе си“, което ви помогна да заредите батериите и с нови сили да приветствате настъпващата есен. Вижте за какви важни събитие от живота си трябва да се настроите, за да бъдете максимално подготвени както психически, така и физически:

1. Погрижете се за психическото си здраве

Като земен знак вие имате склонността да изглеждате спокойни отвън, но в душата ви да бушува буря. Освободете се от негативните емоции, за да продължите напред чисти и необременени.



2. Застой в личния ви живот

Тъй като навлизаме в период на ретрограден Марс, а всички знаем, че това е планетата на сексуалното желание и действието, то следват не особено активни интимни контакти и понижена енергия.

3. Романтични преживявания

Въпреки ниското либидо, душата на Телеца винаги мечтае за нежност и романтика. Опитайте се да запалите отново искрата в любовта, без значение дали ще се погрижите за настоящата си връзка или ще стартирате ново и вълнуващо запознанство.



4. Планиране на бъдещото

Към края на месец септември и началото на октомври ще бъде идеалното време, в което да направите лист със задачи и цели за изпълнение. Когато имате визия как точно да се случват нещата, които искате да постигнете, ще ви бъде много по-лесно да ги осъществите.

5. Ще бъдете харесвани и ухажвани

Явно наистина сте се погрижили добре за себе си това лято, защото сте просто неустоими за противоположния пол. Семейните представители на зодията трябва много да внимават, за да не поглеждат встрани, докато необвързаните ще могат да избират сред много интересни кандидати кой да бъде рицарят на тяхното сърце.



6. Очертават се много нови проекти, в които ще работите зад кулисите

Този път няма да сте под светлините на прожекторите и вие ще сте тези, които дърпат конците. Понякога да си далеч от хорските погледи е много по-добра стратегия, така че не спирайте да работите. Движите се в правилната посока.

7. Ще се оставите на течението

Като земен знак, вие винаги предпочитате да заложите на аналитичния подход и рядко се осланяте на своята интуиция. Тази есен нещата ще се променят и ще осъзнаете, че колкото по-малко контрол се опитвате да наложите, толкова по-добре ви се получават нещата.



8. Настъпва време за ревизия на плановете

Ако плановете ви не се движат според вашите очаквания, време е да преосмислите своите стратегии за действие. Човек трябва постоянно да се адаптира към новите условия, ако иска да бъде успешен в делата си.

9. Нови социални контакти

Не само в работата, но и в личните отношения ще усетите сериозно раздвижване и промяна. Очакват ви редица социални събития, на които ще се запознаете с интересни хора, които ще ви вдъхновяват и заредят с енергия и ентусиазъм.



10. Ще се чувствате вдъхновени да творите и да създавате изкуство

Телецът се управлява от планетата Венера и носи красотата и творчеството в душата си още от детството. Романтиката на златната есен ще събуди тези ваши таланти, с които лесно ще изразявате себе си по много и различни начини.

11. Стартира силно фертилен период във вашия живот

Семейните представители на зодия Телец ще чуят най-после благата вест, че очакват появата на наследник. Необвързаните пък ще се радват на стабилно мъжко внимание, а неприличните предложения направо ще ви изчервят.

Четете още: Жените с най-проклет характер са от тези 3 зодии