Автор
Десислава Недева

11 причини да се влюбиш в мъж Козирог на мига

Чували ли сте, че мъжете Козирог са най-готините гаджета на света? Ако все още не сте, сега е време да го чуете или по-скоро да го прочетете. И повярвайте на всяка дума, защото ви гарантирам, че е истина. Без значение от вашата зодия, Козирогът е най-доброто, което можете да си вземете в къщата. Вижте защо:

1. Те са изкусни любовници

Козирозите обожават секса, че им се и отдава. Те са страстни, въпреки на пръв поглед да изглеждат хладнокръвни.



2. Работят здраво

Козирозите са работохолици и перфекционисти, така че очаквайте да прекарват по-голямата част от деня си в офиса. А понякога и нощта. Но когато сте заедно, той е изцяло ваш, така че няма смисъл да мрънкате, а се гордейте с постиженията му.

3. Добри слушатели са

Ако имате някакъв проблем в работата или с приятелки, не се страхувайте да му го споделите. Ще получите най-адекватния съвет и най-топлата прегръдка, след което проблем просто няма да съществува.

4. Раздават го бавно и тежко

Козирозите никога не се втурват с главата напред в нови взаимоотношения. Но когато го направят, е завинаги. Затова не бързайте и не пришпорвайте нещата. Ако ви е писано да бъдете с мъж Козирог, не можете да избягате от съдбата си.



5. Прикриват емоциите си

Понякога се чудите с човек ли си имате работа или с робот. Истината е, че само ако сте заслужили неговото пълно доверие, тогава ще имате привилегията да усетите емоциите и чувствата му под формата на мил жест или дума.

6. Отговорни са

Няма на света нещо, за което не можете да разчитате на мъжа Козирог. Той е толкова надежден, че чак ви се струва нереално перфектен. Е, такъв е, а вие не сте, така че свиквайте с несправедливостите на живота.



7. Не понасят драмата

Не се престаравайте с игричките. Мъжът Козирог е честен, директен и сериозен и ако се опитвате да го разигравате, само ще си изгубите времето. И него, разбира се. При това завинаги.

8. Както и скучните срещи

Козирогът не обича да пропилява дните си в безсмислени занимания. Вечеря в ресторант или кино среща не са сред неговите топ приоритети. Той обича във всяко изживяване да има нови неща, които да научи. Затова ако искате да го впечатлите, по-добре вземете билети за някой музей.



9. Стеснителни са

Козирогът изглежда винаги толкова целеустремен и уверен в себе си, но не се заблуждавайте. Той всъщност е изключително стеснителен и притеснителен човек. Затова внимавайте с критиката, защото лесно може да засегнете чувствителната му душа.

10. Умни са

Козирогът е една от най-интелигентните зодии. Той е логичен в мислите и постъпките си, чете много и понеже е предпазлив, винаги разсъждава над ситуацията, преди да предприеме някакви действия. Затова рядко греши и отстрани изглежда почти идеален.



11. И са пестеливи

Не очаквайте от мъж Козирог да ви извежда на срещи всеки ден, да ви води през уикенд на почивка в Дубай или да ви купува без повод подаръци. Той не е стиснат и когато иска да ви изненада, го прави по най-вълнуващия и грандиозен начин. Но обича да мисли за бъдещето и да заделя пари за по-големи и важни покупки, вместо да харчи всичко на момента.

Четете още: Защо мъжът Скорпион и жената Риби са най-силната двойка в зодиака