Автор
Десислава Недева

Защо мъжът Скорпион и жената Риби са най-силната двойка в зодиака

Мъжът Скорпион и жената Риби могат да се разбират само с поглед. Те сякаш говорят на свой собствен език, който само те разбират. Когато си имат доверие, помежду им цари истинско блаженство и споделеност. И двата знака бленуват за дълбочина в отношенията, искреност и топлина. Но когато доверието се изгуби, раят може да се превърне в истински ад. Жените Риби са прекалено чувствителни и имат тенденцията да бягат от отговорност, докато мъжете остават първоначално хладнокръвни, но в последствие се превръщат в обсебващи тирани.

Жената Риби е дете на моретата и океаните, а настроенията ѝ се сменят на приливи и отливи. Когато е млада и неопитна, тя страда от липса на самочувствие и при срещата с мъж Скорпион моментално бива привлечена от силната му личност и харизматично присъствие.



Жената Риби, когато е влюбена

Нежна, чувствена, ултра женствена, съблазнителна, артистична, стилна, неуловима.

Мъжът Скорпион, когато е влюбен

Сексуален, самоуверен, лоялен, задълбочен, вглъбен, целеустремен, властен.

Тя и Той

Както Рибите, така и Скорпионът са водни знаци и затова и двата са емоционални и магнетични натури. Притежават богато въображение, силна интуиция и надушват конспирацията от километри разстояние. Скорпионът е най-сексуалният знак от зодиака и неговите представители се славят за най-големите прелъстители.

Мъжете от зодия Скорпион имат много силно присъствие, от което жените Риби биват привлечени като с магнит. Урокът, който Скорпионът трябва да научи в този живот е как да се справя със своите демони. Тук идва ролята на жената Риби, която му помага да подходи към тях с нежност, емпатия и добро отношение.



Другият сценарий, който се разиграва между тези две зодии, е на наивното изящно момиченце, което е лудо влюбено в лошото момче от квартала. Тук историите често завършват с наранени чувства и разплакани женски очи. За да избегнат подобен развой на събитията, е разумно и двамата да прекарват известен период от време сами - да размишляват, да мечтаят, да рисуват и четат, изобщо всичко, за което водната им същност бленува. И един съвет за дамите – ще бъдете особено уважавани от мъжа Скорпион, ако не се слеете напълно с неговата личност още от самото начало. Обградете се с добри и подкрепящи приятелки, не изоставяйте хобитата си и продължавайте да плувате в своите води, преди да допуснете нов скорпионски приток.

Море от любов

Тези две зодии си приличат изключително много, като тези сходства в характерите са причина както за мигновеното им привличане, така и за последващите проблеми в тяхната връзка. И двата знака боравят с тъмната материя, безкрайността, пороците и подсъзнанието. Имат склонността да изпадат в зависимости и да губят представа за реалността.

Мъжът Скорпион може да бъде изключително ревнив и тираничен, докато жената Риби често се движи по течението. Но ако е от изключенията, които могат да бъдат доста амбициозни и властни, нещата стават още по-зле.

За щастие и двамата притежават уникалното свойство да се адаптират и да се свързват с невидимото. Единият става канал на вътрешния свят на другия и манифестира неговите мисли и желания в действителността. Благодарение на тези свои умения, Скорпионът и Рибите създават устойчиви и стабилни семейства. Когато между двамата има доверие и взаимно уважение, всички предизвикателства стават преодолими. Силата на тяхната отдаденост и магията на дълбоката им чувствителност поддържа любовта помежду им свежа и опияняваща.

Четете още: Влюбени сте в Скорпион? Поемете този риск