Автор
Десислава Недева

20.02.2020 е специален ден. Разберете защо

Искате да се вречете във вечна любов и вярност? 20.02.2020 е идеалната дата, на която да го направите. Изобщо целият месец февруари е подходящ за създаване на дълготрайни партньорски отношения.

20 е ангелско число и символизира новото начало, което е достатъчна причина да изберете тази дата за вашата брачна клетва. А неповторимата комбинация от двойки и нули във формулата 20/02/2020 абсолютно затвърждава добрата символика на датата.

Нумерологично числото 2 е символ на силната жена, която е привела главата си със смирение, но в същото време притежава несравнима решителност и стоицизъм. Астрологично втори дом се управлява от знака Телец, а негов естествен сигнификатор е планетата Венера – богинята на любовта и красотата. Тя изобразява търпението, издръжливостта и отдадеността. Когато стартираме нова дейност под съпроводството на числото две, ние орисваме бъдещето ѝ с морални устои, лоялност и желание да се съгради нещо невероятно и трайно във времето.

Единствената спънка, която може да ви откаже от подписването на брачен договор, е ретроградният Меркурий. Но когато любовта е намесена в уравнението, нещата придобиват различен от обикновения търговски характер. Затова ви съветваме да не бъдете прекалено суеверни и да узаконите вашата връзка, която така или иначе е стартирала по друго време на годината, а сега просто финализирате един неин етап в свещен брачен съюз.

Четете още: Слънцето вече е в Риби и превръща мечтите ни в реалност