Запитвали ли сте се някога кое прави Стрелците толкова очарователни, но и в същото време някак хлъзгави?

Навлизайки в периода на тази магнетична зодия, решихме да се потопим в дебрите на характера ѝ. Ето какво не знаем за неуморните купонджии на зодиака:

1. Те са непоправими мечтатели

Стрелците са на първо място големи оптимисти, които обичат да мечтаят на едро. Винаги мислят позитивно за утрешния ден и с огромна надежда за бъдещето. Много неща могат да ги натъжат или да ги накарат да видят живота от негативната страна.

2. Стрелците са много откровени

Тактичността не им е чужда, но когато се налага знаят точно как да кажат истината и да бъдат справедливи.

3. Те са остроумни и имат невероятно чувство за хумор

На представителите от тази зодия просто им е вродено да виждат забавното във всяка една ситуация и определено знаят как да се усмихнат дори и в най-тежките моменти от живота си. Те са с остър ум и могат чудесно да отвърнат на нападки и то в шеговита форма.

4. Пристрастени са към свободата и независимостта

Никой не може да определи на един Стрелец как да си живее живота и какви решения да взима. Той е напълно независим и прави само това, което е по волята му. Ако обичате представител от тази зодия и искате да му го покажете, просто никога не се опитвайте да го контролирате.

5. Често са неспокойни и нетърпеливи

Въпреки че не го показват външно, Стрелците понякога са крайно нетърпеливи. Обикновено работят бързо и очакват новите предизвикателства с разтворени обятия.

6. Много са проницателни

Някои от тях могат да буквално да прочетат мислите ви. Интуицията им е почти безпогрешна и определено не са лишени от социална интелигентност. Отлично разбират от намеци и лесно постигат съгласие с другите.

7. Мразят лъжата

Както вече споменахме, Стрелците са безкрайно интуитивни и е въпрос на няколко минути да усетят, че ги лъжете. И ако разберат, че ги подвеждате няма да ви отделят нито секунда повече.

8. Ненавиждат егоистите

Стрелците са алергични към алчните хора, които единствено взимат без да дават. Те предпочитат да бъдат сами, отколкото в компанията на егоист.

9. Те винаги мислят няколко крачки напред

Представителите от тази зодия са предвидливи, въпреки че понякога не им личи и благодарение на вродената си интелигентност, успяват да премислят добре следващите си ходове. Те винаги мислят в перспектива.

10. Непокорни са

Свободата е може би най-важното нещо за Стрелците, а също и връзката с природата. Те обичат да се осамотяват и просто да се наслаждават на красивата гледка. Мразят да се чувстват притиснати и контролирани.

11. Могат да бъдат безскрупулни, когато се чувстват наранени

Несправедливостта е изключително болезнена за Стрелците и когато са обвинени в нещо, което не са извършили ще направят всичко възможно, за да си отмъстят. Освен това те винаги са готови да изправят и да кажат истината, каквото и да им коства това.

12. Не се страхуват от рискове

Затова и много от тях се пристрастяват към хазарта. Те знаят чудесно, че само този, който рискува може да постигне повече в живота и това е причината за смелостта им.

13. Те са креативни и много любознателни

Можете наистина да впечатлите представител от тази зодия, само ако му кажете нещо ново за живота. Обожават да разширяват знанията си постоянно и затова повечето от тях са много начетени. Най-много се вълнуват от изкуства.

14. Спонтанни са и винаги са в центъра на купона

Винаги е забавно да бъдеш около Стрелец. Той определено знае как да се забавлява и то без да го планира.

15. Обичат да доказват правотата си

Представителите на тази зодия са амбициозни и знаят, че могат да се справят с всичко. Ако направите грешката да им кажете, че са неспособни да свършат нещо, ще съжалявате и то горчиво.

16. Умеят да подреждат приоритетите си

Стрелците не отделят време за излишни драми или маловажни проблеми. Те се фокусират изцяло върху съществените неща от живота и са готови да постигат целите си.

17. Разумни са дори и в любовта

Тази зодия много внимава в кого се влюбва. Но когато това се случи, знае как да ощастливи избраника си. Въпреки че често са обект на интерес от противоположния пол, Стрелците съвсем не обръщат внимание на всекиго.

18. Умеят да прикриват емоциите си, когато са тъжни

Ако Стрелецът се чувства наранен, той ще се усамоти с емоциите си и ще се опитва да ги преглътне, без да ги обсъжда с някого. Затова понякога имат свойството просто да изчезват.

19. Не са злопаметни

Дори и да сте ги обидили, те ще предпочетат да забравят и да продължат напред, вместо да се сърдят. Едно от чудесните им качества е, че умеят да оставят всичко лошо в миналото.

20. Много са отдадени на близките си

Любимият човек и близките на представителите от тази зодия винаги ще имат подкрепата им. Стрелците са изключително жертвоготовни за тези, които обичат и са готови на всичко, когато любимите им хора имат нужда от тях.

21. Винаги са готови за нови преживявания

Стрелците ненавиждат инертността и винаги търсят начин да се разнообразят. Те са авантюристично настроени към света и рядко се задържат на едно място. Цял живот са отворени към нови възможности и приключения.