21 тайни за характера на зодия Лъв

23 юли 2019 | 08:12
191870
13
Снимки: Getty Images
13

Чудили ли сте защо Лъвовете са такива.... Aми, Лъвове?

На тях лесно се поставят етикети като повърхностни или прекалено суетни, но истината е, че чак когато ги опознаете добре, разбирате колко необятна и интересна е тяхната природа.Днес ще се опитаме да ви представим малка част от тези очарователни създания, като ви разкрием 21 тайни от характера на зодия Лъв:

1. Сърцето на Лъва е голямо и спасение дебне отвсякъде

Лъвовете са изключително състрадателни, безкрайно мили и щедри към всяка една земна твар. Стига им само едничката награда да виждат щастие в очите на околните.

2. Но няма да се поколебаят да изсипят гнева си върху вас, ако се опитате да се възползвате от добротата им

Винаги ще се намерят хора, които да злоупотребят с тяхната щедрост. Инстинктът им обаче работи безотказно и веднага щом надушат подлите ви намерения, ще се запознаете с един истински разярен лъв.

3. Когато Лъвът си науми нещо, той ще го направи независимо от всичко

Лъвовете са безкрайно упорити и целеустремени и когато решат, че искат да постигнат нещо, влагат сърцето и душата си, което е сигурен знак, че ще го постигнат.

4. Вярност е второто име на Лъва

Нещо, което всеки един човек може да каже със сигурност за Лъвовете, дори да не се интересува от зодии, е, че те са най-лоялният знак в зодиака. Ако веднъж спечелите доверието им, смятайте, че притежавате верен до гроб съюзник.

5. Лъвът е пазител по душа и хората винаги се чувстват сигурни в негово присъствие

Също като Раците, Лъвовете са като едни майки орлици, които винаги ще се хвърлят и в бой, за да защитят близките си. Няма нещо, което не биха направили за своите любими. Е, после ще очакват похвали и благодарствени речи, но пък какво толкова, така или иначе са си ги заслужили.

6. Лъвовете са родени лидери

Точно като животното лъв, представителите на тази зодия умеят да еволюират и да се адаптират във всяка една ситуация, като накрая винаги става така, че другите ги следват и изпълняват техните команди, искрено вярвайки, че го правят за благото на обществото.

7. Лъвът е открит и директен в изказванията си

Лъвът няма да си губи времето в лицемерие, а после да говори зад гърба на хората. Най-малко това му е далеч под достойнството. Ще се изправи пред вас и ще ви каже всичко в очите, така както го мисли, а как ще се почувствате вие от казаното, не е негова работа.

8. Лъвът е социално същество, което обожава да контактува с другите

Лъвовете бленуват за човешки контакт и няма по-голямо щастие за тях от това да бъдат заобиколени от любимите си приятели. Винаги имат интересна история за разказване и неусетно се превръщат в душата на компанията.

9. Но Лъвът също така имат нужда от своите часове само за себе си

Въпреки че контактът с хората носи на Лъвовете незабравими спомени и емоции, той доста често неусетно им изпива енергията. Няколко часа насаме са предостатъчни, за да заредят отново батериите и да бъдат готови за нови щури изживявания.

10. Лъвът обожава да бъде център на внимание

Няма на света друго нещо, което Лъвовете да обичат повече от това да им обръщат внимание. Бленуват да се чувстват желани и ненавиждат, когато някой ги пренебрегва.

Четете още: 21 тайни за характера на зодия Рак

11. Винаги може да се разчита на един Лъв

Лъвовете притежават безценни качества като надеждност и отговорност. Дори да им се обадите с на пръв поглед непосилна задача или молба, смятайте я за свършена на секундата от супер героя на зодиака.

12. Лъвът е непоправим оптимист

Няма да видите никой Лъв да седи и да се оплаква, взирайки се само в проблемите в живота. В колкото и трудна ситуация да се намира, той винаги ще намери положителната страна на нещата.

13. Лъвът ще ви омагьоса с чар

Няма смисъл да отричате и направо си признайте, че когато един Лъв реши да ви плени, той ще го направи сякаш само с едно натискане на копче, на което пише „чар“. И вие искате да имате такова копче, нали?

14. Лъвът не таи гняв в себе си

Той е толкова първичен, колкото и самото животно, което олицетворява. Дори да влезе в жестока битка с друг човек, веднага щом бурята отмине, той ще е забравил лошите чувства и ще се концентрира единствено върху последиците.

15. Силната чувствителност на Лъва се крие зад маската на голяма самоувереност

При първи контакт с представител на тази пленителна зодия ще останете с впечатлението, че той е безкрайно хладнокръвен и самоуверен. Но не прибързвайте със заключенията. Зад тази удобна за него маска се крие чувствителна и лесно ранима душа.

16. Лъвът е царят на купона

Едва ли скучаете, ако имате приятели Лъвове. Те са непредсказуеми, а авантюристичният им дух е гарант за щури нощни купони и вълнуващи дни, изпълнени с радост и веселие.

17. Лъвът обича високоадреналинови изживявания

Лъвът е жаден за живот и е готов да опита всички негови наслади и опасности. Еднообразието и сивото ежедневие бавно го убива, затова той често търси начин да разнообрази живота си, дори и ако това означава да скочи с бънджи от Аспаруховия мост.

18. Лъвовете имат неподражаем вкус

Ако в една стая пълна с жени забележите открояваща се със стилното си облекло и маниери дама, то бъдете сигурни, че е родена под зодиакалния знак Лъв.

19. Лъвовете често изразяват мислите и емоциите си посредством шеги и сарказъм

Хуморът е любимото средство за комуникация на Лъвовете. Сарказмът пък им е запазена марка, когато искат да изразят колко абсурдна е дадена ситуация.20. Лъвът обича да се съревновава

Лъвът е роден да побеждава и това личи във всяка негова стъпка, която прави. Никога не подценявайте Лъвовете като конкуренти, защото направо ще ви издухат главите.

21. Лъвът е спонтанен и непредсказуем любовник

Лъвовете обичат да експериментират в любовта, затова са и едни от най-предпочитаните партньори. Те са страстни и игриви и винаги ще ви държат под леко напрежение, защото няма да знаете какво да очаквате от всеки техен следващ ход.

Известни личности, родени под знака Лъв: Барак Обама, Дженифър Лопез, Мадона, Мусолини, Наполеон Бонапарт, Фидел Кастро, Робърт Де Ниро, Уитни Хюстън и др. 

Още по темата

Коментари

13
  27 юли 2019 | 15:55 отговор
 

Много вярно! Не се предавам!

 
12
  26 юли 2019 | 16:05 отговор
 

 
11 P
  24 юли 2019 | 00:02 отговор
 

Мажете лавове са добри плащат по заведения кавалери са ама са големи курвари много обисат да се ебат с други жени хубаво се ебат и са добри любовници но са страсни курвари и у червата тази зодия за маже е тосно такава немогат да спрат ако не изневерят на приятелката си или жена си и са сметкаджии инасе са много хубави маже и готини любовници много хубаво се ебат обасе са страсни курвари ура и браво за ебливите маже лавове

 
 
24 юли 2019 | 22:35

И жените лъвове са такива.

 
р
18 ноември 2019 | 09:30

10
  23 юли 2019 | 22:22 отговор
 

Много амбициозни, което е хубаво, но нагли и нахални. Обичат само себе си.

 
9
  23 юли 2019 | 22:16 отговор
 

Ужасни са Лъвовете, егоисти, егоцентрични,интриганти,завистливи, нарцизисти и мъжете и жените от тях изневеряват задължително. Не е лесно дабсе живее със самовлюбен, който си мисли, че другите са му слуги и винаги след него.Отмъстители за нищо, от злоба.

 
 
23 юли 2019 | 22:21

Както лъва в джунглата, мъжкия си яде децата понякога, друго животно не го прави. Мъжкия лъв само се излежава, а женските ловуват за него и децата. Тигъра е друго нещо, той сам си прави всичко.

 
Иван Иванов
19 октомври 2019 | 00:43

Всеки е различен някои имат само гадното в себе си

8 Петя Пилукова
  21 октомври 2017 | 21:16 отговор
 

Абсолютно точно сме охарактеризирани, може някой да не са доволни от това което сме , но проблема е тяхен

 
7 Rodari
  26 юли 2017 | 18:37 отговор
 

Дадох душата си за един лъв и в замяна на това получих рога. Обичах, прощавах и все виновна бях.. Така, че не ми говорете колко са верни те. (естествено, че не слагам вс под 1 знаменател)

 
 
24 юли 2018 | 19:02

За съжаление явно не си будила възхищение в партньора си лъв... това е най-вероятната причина... съжалявам... ние не оценяваме какво се прави за нас, защото го приемаме за даденост, единственият начин да ни задържи някой е като ни кара да му се възхищаваме... не виждам друг...

 
24 юли 2018 | 19:34

За съжаление явно не си будила възхищение в партньора си лъв... това е най-вероятната причина... съжалявам... ние не оценяваме какво се прави за нас, защото го приемаме за даденост, единственият начин да ни задържи някой е като ни кара да му се възхищаваме... не виждам друг...

 
27 май 2019 | 20:19

Големи егоисти.

 
22 август 2019 | 21:40

Глупости, Лъвовете и двата пола са много властни и се женят за слабохарактерни партньори. Е иначе кой ще ги търпи.

 
Лъв
03 септември 2019 | 20:30

Един лъв никога не би се събрал със слабохарактерен партньор...такава глупост може да напише само някой,който не познава истински нито един лъв.А изневеряващи има във всички зодии-лъвът не е изолиран феномен в тази област....

6 ХХХХХХЪ
  23 юли 2017 | 18:38 отговор
 

Когато лъвът се храни останалите животни нямат право да гледат качеството на неговите зъби!

 
5 МОЛИ
  23 юли 2017 | 17:46 отговор
 

ВЯРНО С ОРИГИНАЛА.САМО НЕ НАСТЪПВАЙТЕ ЛЪВА-ИНАЧЕ СТАВА ОПАСНО!!!!!!!!!!!!

 
 
22 август 2019 | 21:37

Защото са много злобни и си търсят причина за да я излеят върху някого.

 
Лъв
03 септември 2019 | 20:42

Този някой много си го е търсил явно...прекалиш ли пред лъва бъди готов за директност,която стъписва опонента...разбира се в директността е скита истината...ако не си готов да я чуеш има защо да мислиш,че са злобни...

4
  22 юли 2017 | 17:39 отговор
 

 

Добави Коментар

Най-четени

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?

НАСТРОЙКИ ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ

 • Нормално функциониране на сайтовете
  Не е зададено

  Тези данни са стриктно необходими за нормалната работа на сайтовете и мобилните ни апликации. Чрез тях можем да удостоверим самоличността Ви като логнат потребители, да Ви покажем по-добре съдържанието, да заредим сайта по-бързо, да защитаваме сайтовете и Вас от посегателства.

  Такива данни например са данните от сесията Ви – информация дали сте логнат, кеширано съдържание и други.

  Тук попадат и данните, свързани с идентифицирането Ви във връзка с регистрация за използване на наша услуга.

 • За изпълнение на нашите услуги
  Не е зададено

  Някои от услугите ни, като електронната търговия, изискват да споделите с нас лични данни. Използваме ги за да можем да изпълним договора си с Вас, за продажба и доставка на предлаганите от нас стоки.

  Други предлагани от нас услуги са възможностите да добавяте новина, коментари, снимки или видеа. Използваме личните Ви данни, която ни дава възможност да Ви идентифицираме и при необходимост – да модерираме добавеното от Вас съдържание.

 • За измерване
  Не е зададено

  Събираме информация за Вашето използване на съдържанието и я комбинираме с предишно събрана, за да измерим, разберем и отчетем Вашето използване на услугите ни.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За подбор, доставка и отчитане на реклами
  Не е зададено

  Събираме информация и я комбинираме с предишно налична, за да подберем и Ви доставим релевантна реклама и за да можем да измерим доставката и ефективността й. Това може да включва предварително събрана информация за Вашите предишни интереси към подбрани реклами, обработка на данни за поведението Ви, когато рекламата Ви е била показана, колко често Ви се показват дадени реклами, къде и кога са Ви били показани, дали сте предприели действие свързано с рекламата, включително клик на рекламата и направена покупка.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За подбор, доставка и отчитане на съдържание
  Не е зададено

  Събираме информация и я комбинираме с предишно събрана, за да подберем и Ви доставим релевантно съдържание и да измерим доставката и ефективността му. Това може да включва предварително събрана информация за Вашите интереси към съдържанието, обработка на данни за показаното Ви съдържание, колко често или за колко време е било показано, дали сте предприели действие, свързано със съдържанието, включително клик на съдържанието.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За персонализация и профилиране
  Не е зададено

  Събираме и обработваме информация за използването на услугите ни за последващо сервиране на персонализирана реклама и/или съдържание в друг контекст, напр. други сайтове и мобилни апликации, след време.

  Типично, съдържанието и поведението Ви на сайта/мобилната апликации се използва за създаване на заключения за Вашите интереси, чрез които се управлява бъдещият избор на сервирани реклами и/или съдържание.

 • По възложение и за проекти на трети страни
  Не е зададено

  При конкретни проекти по възложение на трети страни събираме Ваши лични данни, които им споделяме за осъществяване целите на проектите им. Детайлна информация за целите може да намерите в Общите условия на всеки конкретен проект, който ще Ви бъдат предоставени за получаване на Вашето съгласие.

  Понякога използваме личните ви данни, за да Ви информираме за игри и промоционални оферти на Спортал и/или на трети страни – Партньори на Спортал.

  За изпълнение на тази цел, събираме Ваши лични данни, за да Ви информираме за наши или на трети страни, наши партньори, инициативи, промоции, игри, оферти и други.

  За всички описани по-горе цели можем да използваме инструменти на трети страни.

 • За Директен маркетинг
  Не е зададено

  За да Ви изпращаме винаги актуална и полезна информация за нашите инициативи, събираме данни като адрес на електронна поща или друг начин за контакт с Вас – Viber, Skype, Messenger профил или такъв в друга комуникационна платформа.