Как бихте реагирали ако срещнете бившето си гадже? Дали ще се направите, че не се познавате или пък ще го поздравите и ще го питате какви ги върши? Възможно ли е искрата отново да припламне и срещата ви да завърши в леглото?

Време е да разкрием кои са зодиакалните знаци, които биха се върнали отново при бившия си. За тях поговорката "старата любов ръжда не хваща" важи с пълна сила.

Телец



Земна зодия, която се слави със стабилност и предсказуемост. Телците са отговорни хора, те са отдадени на любовта и предпочитат да си имат постоянен партньор в живота, отколкото да се лутат.
Ако по някаква причина връзката им се разпадне, те го изживяват изключително тежко, защото са посветили голяма част от времето на половинката си. За тях раздялата е нещо много неприятно, защото техните чувства не могат да се изпарят изведнъж и те трудно забравят преживяното с човека, когото обичат.
Дори и след раздялата, Телците остават верни на бившия си партньор, може би с надеждата, че той отново ще се върне при тях. Те държат да поддържат някаква връзка с него, макар че това може да ги наранява. Ако по някаква причина срещнат предишната си любов е много вероятно искрата да припламне отново и връзката им да се възобнови. Тогава спомените нахлуват в главата им и те са готови да му дадат още един шанс.

Рак



Непоправими мечтатели, нежни, мили и романтични. Зодия Рак винаги ще помни моментите, прекарани с половинката, с която са се разделили. Те никога няма да изтрият телефона на бившето си гадже и няма да се преструват, че не го познават.
Раците са твърде състрадателни и дори от жал ще са готови да се грижат за човека, с когото вече са разделени. Предпочитат да си останат приятели и винаги се интересуват от него - какво прави, какво работи, дали си има нова любов. След раздялата, често пъти си мислят за експоловинката си, затова стават тъжни и чувствителни. Романтичната им природа ги кара отново да се съберат. Предпочитат старата рутина пред новите преживявания. Ако по някаква причина бившата им любов иска да се съберат отново, те са готови да опитат още веднъж.

Везни



Зодията, която балансира и обича хармонията и разбирателството. Те не спират да анализират и да търсят всевъзможни варианти за компромиси. Винаги имат нужда от компания до себе си, не обичат самотата. Така са и в любовта. Затова при любовна раздяла са винаги готови на компромиси и прошка. Не обичат да обвиняват другия, а търсят причина за раздялата в себе си. Хубавите моменти винаги остават в съзнанието им и те искат да ги повторят. Затова е много вероятно искрата да се подпали отново и отново и те да се завръщат при бившата си любов. Носталгията им по загубеното е твърде силна, затова те са готови на прошка в името на любовта.

Четете още: Какво трябва да направи всяка зодия преди края на лятото, за да привлече щастието и любовта