Автор
Антония Дамянова

Какво трябва да направи всяка зодия преди края на лятото, за да привлече щастието и любовта

Време е да се обърнем към звездите и да научим как да смекчим влиянието на една бурна година и да завършим лятото с щастлива и влюбена усмивка на лице.

Препоръки за всеки знак от зодиака дава Лилия Гаевая, астролог – автор на бестселърите „ Адекватна астрология“ и „Малко пространство. Астрология за родители“. Ето какво според нея трябва да направи всеки знак от зодиака преди края на лятото, за да привлече любовта и щастието в живота си?

Овен

Създайте нещо със собствените си ръце, спортувайте, състезавайте се с другите. Съревновавайте се, стремете се към лидерство. Вземете думата и изразете смело мнението си. Вашето вътрешно Слънце ще изгрее само ако бъдете активни и действате.

Телец

Декорирайте, събирайте, творете, танцувайте. Научете основите на финансовата грамотност. За да запалите Слънцето в себе си, ще ви помогнат действия, свързани със съзиданието и усъвършенстването.

Близнаци

Вътрешният ви огън се разпалва чрез пътуване, общуване с различни хора, научаване на нещо ново, писане. Всичко, което ви прави по-умни, ще запали с всичка сила вашата лична светлина.

Рак

Изучавайте психология, опитвайте се да помагате на други хора, грижете се за другите, хранете ги, лекувайте ги – всичко това ще накара вашето Слънце да грее по-ярко от всякога. Също така би било хубаво да се срещнете с любимите си или ако сте далеч от тях, да се върнете по родните си места. Създайте навик за ежедневна медитация и сутрешни ритуали.

Лъв

Вашето слънце свети, когато излезете на „сцената“ и смело заявите себе си. Бъдете видими, блестете, разказвайте, ораторствайте, споделяйте! Активността трябва да стане важна част от живота ви.

Дева

Вашето Слънце докосва сърцето на другите. Потърсете занимание, което ще е от полза не само за вас, но и за околните. И като хоби изберете нещо, свързано с красота, дизайн или писане. И не забравяйте да следите здравето си и да се грижите за тялото си.

Везни

Запознайте се с нови хора, опитайте се да бъдете видими, създавайте връзки, преговаряйте, станете арбитър в спорни ситуации. Колкото повече общувате с другите, влизате в партньорства, създавате приятели, толкова по-активно ще бъде вашето Слънце.

Скорпион

Предизвикайте себе си, като изберете хобита и екстремни забавления. Не се страхувайте от трудностите! Напротив, станете човекът, който умело преодолява препятствията по пътя си и учи другите да правят същото. Овладейте инвестицията или поемете риска, като започнете собствен бизнес. А в свободното си време ще бъде полезно да изучавате езотерика или да се потопите в света на нови научни открития.

Стрелец

Трябва да се задълбочите в това, което наистина ви интересува, и да споделите мислите си за него. Ако е възможно, пътувайте, колкото е възможно повече, изучавайте културата и историята на други страни. Като хоби можете да изберете изучаването на чужди езици, конна езда, тенис и шах.

Козирог

Бъдете целеустремени. Овладейте управлението на времето: планирано – направено. И го направете навреме. Без отлагане и мързелуване. И не се страхувайте да влезете в ролята на лидер! Напротив, когато е възможно, поемете юздите в свои ръце. Като хоби изберете стречинг (това са упражнения за разтягане на мускулите и развиване на гъвкавостта), туризъм в планини или пещери, ски и сноуборд.

Водолей

Колкото по-непредвидимо и екстравагантно се държите, толкова по-ярко ще свети вашето Слънце. Не стойте в сянка, възползвайте се от всяка възможност да участвате в обществения живот. Интересувайте се от политика, присъединете се към организация, която обединява съмишленици, хора, запалени по обща идея. Или сами създайте такава общност, например започнете блог.

Риба

Най-добрите приятели на вашето Слънце са поезията, музиката, езотериката, психологията, както и фотографията и киното. Опитайте се да намерите по-дълбок смисъл във всичко, станете изследователи на света около вас. Посветете се на благотворителна дейност, научете медитация, ходете редовно сред природата. Като хоби, което ще ви развълнува, може да се потопите в света на езотеричната литература.

Четете още: Ванга: Семейството е свято! Не се делете, децата страдат, а и вие хаир няма да видите!