Автор
Теодор Муховски

3 зодии, които предпочитат секса без обвързване

Излизате с някого, с когото правите страхотен секс, но връзката ви е в застой? Астрологията разграничава 3 зодии, които предпочитат секса без сериозно обвързване. Няма значение, че любимият ви е нежен в леглото и ви шепне най-красивите думи в ухото. Бъдете наясно с накои факти:

Ако връзката ви не се развие, най-вероятно сте се ангажирали с афера от типа "свободна душа". Тези типове хора не искат да се обвързват сериозно. Те предпочитат да се наслаждават на живота без ограничения.

Някои хора са на мнение, че можете да правите добър секс само в отдадена връзка. Сигурността, която се усеща от страна на партньора, дава самочувствие и отваря път към експерименти в леглото. Не всички обаче са съгласни с тази теза. Все пак има хора, на които им липсва тръпката в една връзка. Те искат романтика вместо рутина. Играят си на котка и мишка. Спонтанният секс им доставя най-голямо удовлетворение. И тъй като разделят чувствата от удоволствието, не планират да изградят по-сериозна връзка с любовник. Предпочитат да не бързат и да чакат любовта, която ще ги връхлети като гръм от ясно небе.
Ето кои са тези 3 зодии, които избират небрежния секс.



Близнаци

Близнаците са вечни авантюристи, които обичат да се срещат с нови хора. За тях е трудно да поддържат дълготрайни връзки, защото бързо губят интерес. Обикновено не се привързват към никого.
Те обичат да прекратяват романсите за една нощ. Харесват секса, но извън него търсят и умствена стимулация. Ценят най-много първия етап от запознанството, когато нещата са вълнуващи и тепърва трябва за опознават новия си любим. Колкото повече научават за него, толкова повече различия откриват и затова не искат сериозно обвързване. Близнаците ще изчезнат във въздуха веднага щом другата страна започне да им дава зор и да иска връзка с тях.



Стрелец

Стрелецът е истинската свободна душа на зодиака. Той е воден от желание за постоянни преживявания, отварящи ума и сетивата му. Рядко се задържа дълго на едно място. Следва интуицията и спонтанните си желания. Харесва му да има много възможности.
Каквото и да го ограничава, той се страхува, затова избягва да се жертва за любовта. Той третира секса като красив акт, който обединява душите, но не непременно сърцата. По този начин предизвиква много разочарование у хората, които се интересуват много от него и искат нещо сериозно и дълготрайно.



Водолей

Този въздушен знак прави всичко в свой уникален стил. Така че не трябва да е изненада за никого, че разделя секса и обичта.
Връзките на Водолеите обикновено започват с месеци на приятелство. Той се нуждае от време, за да се отвори към някого на по-дълбоко ниво.
Не си струва да го пришпорвате. По-добре е да му дадете пространство и да приемете нуждата му от свобода. Напрежението ще изплаши Водолея, слагайки край и на най-страстния романс. Водолеят просто не разбира от сложни емоции.



Четете още: От гълъбче до хищница: Най-опасните жени в зодиака