Автор
Ива Петрова

От гълъбче до хищница: Най-опасните жени в зодиака

Казват, че опитният астролог, сочейки уверено пръст към нощното звездно небе, би могъл с топлина в сърцето и трепет в гласа да разкаже на ближния си за ужасната опасност, която може да му донесе жена, родена под един или друг знак.

Вижте от кои коварни изкусителки трябва най-много да се пазят мъжете според звездните експерти:

12-то място: Жена Везни

Тя е истинска мечта за мъж, който иска да доминира над всичко. Тя никога няма да наложи насилствено собственото си мнение и дори ще се опита да погледне през гледната точка на опонента си. Жената Везни е необичайно сладка и малко простодушна. Тези качества подкупват мъжа и той се стреми да повиши авторитета си в семейството за нейна сметка. Единственият недостатък на тази жена е неспособността да решава дори най-малките проблеми. Тя изцяло разчита на партньора си, който понякога се уморява от нейната досада. Но трябва да признаем, че жената Везни не представлява никаква опасност за мъжа, винаги остава мила и грижовна, защитавайки безрезервно и всеотдайно семейното огнище.

11-то място: Жена Водолей

Тя е сладка и общителна. Жената Водолей ще завърти главата на всеки мъж със своя чар. Ако на някого се случи неприятност, потърсете я наблизо - моралната подкрепа ви е осигурена. Тя ще намери специални думи за утеха, ще разтопи сърцето ви с искрено съучастие. Но жената Водолей няма да стигне по-далеч от това. Скоро ще ѝ омръзне ролята на Майка Тереза и ще излезе от черупката на еднообразието, ще иска да пътува или да се среща с приятели. В същото време, изнемогвайки от самота, верният ѝ любим ще приготви вечеря, ще се погрижи за децата и и тъжно ще погледне към часовника, очаквайки нейното пристигане. Не, той отдавна не мърмори - жената Водолей го е научила на смирение.

10-то място: Жена Козирог

Жената, родена под този знак, е истински калкулатор. Тя е рационална до най-малкия детайл и дори в любовта вижда някаква аритметика, когато трябва да изчислите всичко и да го подредите. Не е много по романтиката и сантименталните настроения: при нея чувствата са винаги под петата на здравия разум. Мъж, който е свикнал да романтизира отношенията, бяга от нея, без да поглежда назад.



9-то място: Жена Стрелец

Тя е като вятъра през май: променлива, непостоянна и във вечно търсене на силни усещания. Жената Стрелец презира домакинската работа, особено мрази кухнята, вярвайки, че печката е пречка за изпълнението на всички планове за бъдещето. Тя е влюбчива: днес харесва един мъж, утре - друг. Стрелецът няма привързаност към никого: страстта към смяна на места тласка тази жена да пътува почти из целия свят.

Тя може да се кълне в любов на годеника си и в същото време тайничко да шари с очите си наоколо. Статутът на съпруга не ѝ пречи да напусне семейството си, за да се озове, да речем, на малък остров в средата на океана. Признаваме, че такива дами се наричат авантюристки. Но мъжете обикновено си падат по тях и стават жертви по собствена воля.

8-мо място: Жена Риби

Като цяло, ако вярвате на този знак, имайте предвид, че Жената Риби прилича на тихата, но дълбока вода. В един момент може да е нежна и спокойна като вода в изоставен кладенец, но изведнъж и без причина да избухне в сълзи. Поведението ѝ е продиктувано от неразбираеми импулси, тя постоянно изисква съчувствие, утеха. Един мъж е пленен от слабостта на жената Риби, която всъщност се оказва въображаема. Някак неусетно и тихо, Жената Риби ще плени мъжа, ппревръщайки го във верен роб завинаги.

7 място: Жена Овен

За един мъж тя е единствената, тя е истината и друга като нея няма. Поне тя така си мисли и винаги действа на своя глава. Това качество на нейния характер обаче не трябва да плаши мъжете. Наистина, иначе е доста сговорчива и до последно ще се бори за семейния уют. А мъжете обичат комфорта и понякога са готови да го платят със свободата си, без да изключват кариерата си. Едва по-късно, в напреднала възраст, ще се оплачат от хитростите на съдбата и от време на време ще хвърлят недоволни погледи към по-добрата половина на човечеството, благоволила да се роди под знака на Овен.



6-то място: Жена Дева

Строга, упорита и много последователна в действията и постъпките си. Да спориш с нея е сложна задача. Жената Дева често изглежда като много взискателен учител и дори в погледа на красивите ѝ очи се усеща приближаването на гръмотевична буря. Човек при първото запознанство с Дева някак веднага попада в положението на непослушен ученик. Отначало той ye иска да ѝ угоди и дори ще започне да се оправдава по някакъв начин, а след това, в хода на събитията, той страстно ще се влюби в тази необикновена жена.
Прозрението му за грешката, която е направил с избора си, ще дойде едва по-късно, когато ще осъзнае, че язвителните коментари на любимата му Дева относно нарушаването на реда в дома ѝ му идват вече в повече от очакваното.

5-то място: Жена Близнаци


Тази жена ще ви разклати нервите и ще ви накара да оплешивеете преждевременно. Тя, според авторитетното мнение на астролозите, живее на принципа: от любовта до омразата има една стъпка. Двойствеността на душата на тази жена по никакъв начин не се комбинира с понятия като преданост и постоянство. Подобно заключение на астролозите обаче не трябва да обърква мъжа, който дели легло вече дълги години с жена Близнаци. В този случай е по-добре да се доверите на сърцето си, отколкото на хороскопите.

4 място: Жена Телец

Жената Телец е напълно непредсказуема в действията си и обича да обърква мъжа. Тя умее да върти очи романтично и красиво, което силно заблуждава представителите на силния пол. Придавайки си меланхоличен вид на страдаща дама, жената Телец мислено преценява на какви материални разходи е способен нейният кавалер. Уви, чантата на годеника в този случай регулира сърдечните чувства на тази привлекателна жена. Когато в райското гнездо не остане нито едно перце, което мъжът ще свие за нея, тя безмилостно ще го напусне, отлитайки към друг, по-сигурен обект на любов.

3-то място: Жена Рак


Тя е истински капан за мъж, който се мисли за вечен ерген. И след известно време новороденият съпруг, някъде в ъгъла на кухнята, ще си зададе за стотен път въпроса: „Защо не се ожених за сираче?" Защото никога не е предполагал, че да живее в дом сред постоянните роднини на любимата жена, може да се окаже истинско мъчение.

Все пак можете да се примирите с това бедствие. Най-лошото е, че жената Рак е неразумно амбициозна и кариерата ѝ е над всичко. Желанието ѝ за власт неминуемо оказва въздействие и върху отношенията в семейното гнездо, където избраникът ѝ трябва винаги и кротко да изпълнява нейните указания.

2-ро място: Жена Лъв

С нежна ръка тя ще събори короната от всеки „цар на животните“ и ще вземе неговия импровизиран трон, на който той е седял дълго време, смятайки себе си за изключителен човек. Странно, но в началото мъжът дори няма да усети тези промени. Напротив, енергичната и красива Лъвица бързо ще спечели сърцето му. Един мъж ще иска известно време да бъде под властта на очарователна и волева жена. И когато се озове в лапите ѝ, вече трудно би могъл да се измъкне от тях. Жената Лъв, „Кралицата на животните“, ще запълни изцяло жизненото му пространство. И сваленият владетел с горчивина ще си признае, че времената на матриархата са се върнали. Защото властта винаги преминава в ръцете на най-силния.

1-во място: Жена Скорпион

Изключително нежна, съблазнителна и гукаща като гълъбче. Такава е Жената Скорпион, когато трябва да приласкае обекта на своите желания. Мъжът веднага попада под нейния чар, без да подозира, че тази красота може да ужили болезнено. Той, като невинно агне, примигвайки с очи, позволява на любимата си да пие кръвта му. Разбира се, в преносен смисъл. Идилията на любовния романс може ще свърши внезапно и веднага щом жената Скорпион усети, че нещо не е както трябва, жилото ѝ веднага ще влезе в действие.

Четете още: Някои са късметлии, други имат тежка съдба: какво казва Ванга за зодиакалните знаци