Автор
Теодор Муховски

3 зодии, на които есенните месеци ще донесат вълна от любов

Есента на 2022 г. няма да е сива и дъждовна. Звездите вещаят време на необикновени пориви на сърцето за три знака от зодиака. Кой ще намери любовта в близко бъдеще?

Есента е взискателно време на годината за много от нас. Все по-малко слънце ни озарява, идва студ и скука. Ако вземем предвид факта, че до края на годината ще преживеем ретроградността на цели шест планети (Меркурий, Юпитер, Сатурн, Нептун, Уран и Плутон), могат да се случат малки и по-големи проблеми, но и много радостни моменти.

За някои от нас лятото все още ще царува и през следващите месеци - поне в сърцето ни. Някои зодии ги очаква изключително вълнуващ и изпълнен с хубави емоции период. На 29 септември романтичната Венера навлезе в хармоничния знак Везни. Общителният характер на последния ще отвори някои от нас към любовта и дълбоките взаимоотношения с хората. Кого ще дари с благоволението си?



Както показва планетарната система, атмосферата на романтика и хармонично партньорство ще има най-голяма сила върху Овен, Лъв и Везни - хората, родени под тези зодиакални знаци, през следващите месеци може да намерят любовта, за която отдавна мечтаят. Това важи дори за тези, които преди са избягвали думата „ангажимент“.



Везни

За хората, родени от зодия Везни, есента ще бъде свързана с промени. Може би ще прекратят връзка, която им е донесла предимно проблеми и разочарования. Време е Везните да се освободят от токсичните емоционални модели! Струва си да освободите място за нови преживявания. Особено след като в близко бъдеще ще ви бъде трудно да се отървете от ухажорите си. Играта си струва: възможно е скоро да откриете истинската си любов.



Овен

Овенът е известен със своята независимост и индивидуалност, но през следващите месеци ще има шанс да осъзнае, че не е нужно да се отказва напълно, за да бъде в щастлив в една връзка. Овни, звездите предвещават много вълнуващи неща за вършене през идните месеци - при условие обаче, че не се опитвате много да защитавате достъпа до вашия свят.

Лъв

Есента на 2022 г. е време на любовно пробуждане за зодия Лъв. Може би ще срещнете някой, който ще ви грабне интереса, от който така се нуждаете? Или най-накрая ще отпуснете спирачките си и ще потърсите активно човек, пред когото сърцето ви ще бие по-бързо? Едно е сигурно: планетите ще бъдат особено благосклонни към вас през следващите месеци. Спрете да избягвате хората и е възможно любовта да почука на сърцето ви.

Четете още: Три знака от зодиака, които ще разбият сърцето ви