Автор
Десислава Недева

3 зодии са най-големите наивници в зодиака. Разберете кои са те

Да бъдеш наречен “наивен” в наши дни се приема в повечето случаи като обида. Но нима противоположните на това качество - цинизъм, пресметливост и лицемерие, са повод за гордост у техните притежатели? Ние определено не мислим така и сега ще ви кажем кои са трите зодии, които носят в себе си чистотата на детския наивитет.

Овен

Всички знаем, че това е първият знак, бебето на зодиака. Никой не очаква от едно мъниче, току-що появило се на бял свят, да бъде мъдро, нали? Тогава защо имате подобни изисквания към Овните? Те са импулсивни, нетърпеливи и целеустремени, но в никакъв случай дълбокомислени и прозорливи. И все пак иноватори като Овните се нуждаят от малка доза здравословна доверчивост, за да не губят своя ентусиазъм.



Лъв

Дали Лъвовете са наивни? Отговорът е 100% “Да". Особено ако ги подмамите с някой ласкав комплимент. Лъвът е страст, емоция, любов и представителите на този знак биха направили всичко за щастието на своите възлюбени. Тази тяхна слабост в идеализирането на темите за обичта ги превръща в лесни мишени на изкусни манипулатори като Скорпионите, например.



Риби

За разлика от другите две водни зодии - Рак и Скорпион, Рибите не са толкова схватливи и интуитивни при общуването си с околните. Те са изключително сензитивни, но силно развитата им емпатия, себеотрицание и стремеж към универсално единство замъгляват логическата им мисъл и адекватното възприятие на начина, по който светът функционира. Парадоксалното в случая е, че точно този знак е особено специален и в него се крие надеждата ни за едно по-добро бъдеще.

Четете още: Везни, октомври ви носи революционни промени