Автор
Теодор Муховски

4 двойки зодии, на които често пъти им куца сексът

Някои зодиакални знаци изпитват физическо привличане помежду си още на първата среща. Те не могат да спрат да се докосват един друг и имат невероятна химия в леглото. В живота обаче нещата са различни и не всеки може да разчита на подобен опит.

Въпреки привидността, неуспешният секс може да бъде разчетен и от астрологията. Как можем да предвидим дали ще имаме най-лошата или най-добрата връзка с някого? Това до известна степен зависи от зодиакалния знак на потенциалния любовник.

Една от теориите за секса и зодиакалните знаци е свързана с астрологичните елементи. Дисбалансът между тях предизвиква разрив още в самото начало. По правило огънят е в пълна хармония с въздуха, а водата и земята се допълват взаимно. Когато променим този ред, са възможни сериозни катаклизми в леглото. Сексът между огнен и земен знак може да завърши с голямо разочарование.

Друг фактор е разположението на зодиакалните знаци върху астрологичното колело. Оказва се, че двойките с най-слаба сексуална химия са тези, които са техни зодиакални съседи. Парадоксално е, но техните енергии са чужди една на друга във физическата сфера. В резултат на това тази романтика може да изглежда странна. Поради тези различия не е лесно да постигне пълно удовлетворение в спалнята.

Тъй като сексуалната химия е сложна материя, двойката може да работи за подобряването ѝ с развитието на връзката.

Не забравяйте, че тази статия разглежда само слънчевите знаци. Зодиакалният знак на партньора ви Венера, изгряващият знак и лунният знак също са важни за пълното опознаване на интимната ви сфера.



Лъв + Рак - енергийно недоразумение

Първоначално Лъвът и Ракът се привличат един към друг като магнит, а след това бързо започват да се отблъскват. Тези два зодиакални знака имат много различен подход към взаимоотношенията и различен темперамент в леглото. Ракът се нуждае от грижи, сигурност и емоционална стабилност. В началото Лъвът не се замисля за тези неща. Той иска да се забавлява. Предпочита нещата да се случват спонтанно. В леглото той може да не даде на Рака увереност, че ги е събрало нещо повече от секс. Водният знак ще се чувства по-добре с човек, който го обича безкористно. Земният знак би бил по-подходящ тук. Между Рака и огнения знак бързо ще се развие токсична енергия.



Дева + Стрелец - постоянно влюбване

Друга двойка, чийто секс ще завърши с голямо разочарование, са Дева и Стрелец. Между тези зодиакални знаци има квадратен аспект, което означава, че управляващите им планети са на разстояние 90 градуса една от друга.

Според астрологията подобен случай показва липса на сексуална химия. Девата и Стрелецът се дразнят взаимно и сексът между тях няма да облекчи конфликта. Двамата губят търпение един към друг. Флиртът между тях изглежда невъзможен. Перфекционизмът на Девата поразява безгрижното сърце на Стрелеца. Огненият знак също така няма намерение да слуша никого и да изпада в земна рутина.



Козирог + Водолей - непоносими различия

Козирогът и Водолеят са зодиакални съседи, но въпреки тази близост са чужди един на друг. Динамиката между тях рядко създава невероятна сексуална химия. Всичко това се дължи на силния контраст между личностите. Козирогът е практичен и донякъде взискателен. Той бързо свиква с рутината. Водолеят е независим, авантюрист и избягва хора, които живеят по строги правила. Тази комбинация е трудна и за двете страни. Тя успява само в някои случаи, но въпреки това е съпроводена с много трудности. Дупката в леглото трудно може да бъде запълнена.

РИБА + ЛЪВ - различни характери

Между Лъва и Рибите съществува така нареченият астрологичен квинкункс. Това означава, че тези зодиакални знаци се намират на около 150 градуса един от друг. Те не могат да постигнат споразумение. Освен това те контрастират със своите елементи. Водата потушава темпераментния огън. Липсват им допирни точки, за да развият романтична връзка. Освен това Лъвът обича да получава внимание, но се дистанцира от дълбоките емоции. За Рибите това е червен сигнал. В крайна сметка те са много чувствителни и емоционални. Лъвът превръща всичко в шега, докато водният му партньор приема всеки жест в леглото сериозно. Просто и двамата имат различна представа за любовта и за това какъв трябва да бъде сексът.



Четете още: Жените от тези зодии винаги се влюбват в грешните мъже и нямат късмет в любовта