Автор
Десислава Недева

Тези три зодии ще преживеят болезнена раздяла през есента

Тази есен наистина ни глези - високи температури, слънчево време, обагрени в преливащи нюанси на зеленото и кафявото листата на дърветата потрепват и ни шепнат любовни послания. Ние крачим бодро, забързани по своите задачи, замислени как ще се приберем привечер у дома, ще се сгушим с любимия човек на дивана и ни най-малко не подозираме за събитията, които се случват в звездното небе и които ще окажат съдбовно влияние на тези три зодии:

Телец

Телецът е романтик по душа, обича лукса, скъпите дрехи и хубавата храна. Освен това е и достатъчно егоистичен, за да не заподозре какви промени са настъпили в съзнанието на неговия възлюбен. Явно нещо не е наред в неговата връзка и кулминацията е настъпила. Да, може би ще има рев, тръшкане, истерии, драматично събиране на багажа и напускане на домашното огнище, но всичко това не е самоцелно. Време е Телецът да се обърне навътре към своята същност, да осъзнае от кои стари модели трябва да се освободи и да намери скритите съкровища, които ще му помогнат да се превърне в една по-добра версия на себе си.



Дева

Девата е силен знак, перфекционистът на зодиака с аналитичен и остър ум, но понякога му липсва разбиране на емоциите на другите. Когато това се натрупа за по-дълъг период от време, на партньора започва да му тежи и всякакви сценарии вече са възможни. Урокът, който Девата трябва да научи от тези негативни събития в своя живот, е да започне по-усърдно да работи над своите отрицателни мисли, да развие една обективност за заобикалящия го свят и да погледне собствените си действия и реакции отстрани. Както Телецът, така и Девата са земни знаци и не обичат особено много промените, затова ще има известна съпротива от тяхна страна, но всичко, което ще им се случи, ще бъде за тяхно добро. Това обаче ще разберат на по-късен етап от дистанцията на времето.



Козирог

И третата зодия, която ще преживее своя катарзис тази есен, е Козирогът. Това е така, защото планетата на трансформациите, тайните и манипулациите Плутон се намира в знака Козирог, а на 3-и октомври ще завърши нейната ретроградна фаза. Това има както облекчаващо влияние, така ще донесе и своите последици след себе си. Ако връзката, в която се намира Козирогът в момента, не е балансирана и единият от двамата отдава повече време и енергия за нейното безоблачно съществуване, то тя ще се разпадне като пясъчна кула след бурен вятър. Важно е да се разбере, че светът е отражение на вашите чувства и мисли. Ако нещо ви дразни във вашия партньор, помислете за него. Най-вероятно то присъства и у вас по някакъв начин и е необходимо първо да се справите със своите демони преди да прехвърляте вината върху другите.

Четете още: 9 неща, които трябва да знаете, преди да си вземете мъж Везни