Автор
Теодор Муховски

4-те зодиакални знака, които дават по-малко в леглото, отколкото вземат

Има 4 зодии, които вместо да се доказват, предпочитат партньорът им да се погрижи първо за тях. Астрологията обяснява защо това е така.

Въпреки че да доставяте удоволствие в леглото е също толкова приятно, колкото и да го получавате, някои зодиакални знаци предпочитат да са тези, които предимно да се наслаждават. Безкористността в секса не е естествена за тях, поради което не мислят за това да се отдадат напълно след достигане на оргазъм. Те може да имат своите причини за това, но те не се дължат на мързел.
Просто мечтаят за щедър любовник, който обича да се раздава. В края на краищата за добрия секс не се съди само по броя на оргазмите. Докато някои изпитват по-голямо удоволствие от това да галят партньора си и да го доведат до екстаз, следните зодиакални знаци дават по-малко, отколкото вземат в спалнята. Особено когато половинката им се наслаждава на това.



Рак

Ракът е чувствителен воден знак. Управлява се от луната и затова настроенията му са много променливи. Той се отнася към секса като към потвърждение на любовта. Иска да бъде психически и емоционално свързан с човека, с когото си ляга. Ако случаят не е такъв, нуждите на половинката му вече не са в негов интерес.

Несигурността, безпокойството и задръжките блокират потенциала на Рака в леглото. Предпочита да изпита партньора си, затова заема пасивна позиция. Като не прави нищо, той проверява дали някой се интересува от него. Обикновено той се държи така на първите срещи или след като се върне при бившата си половинка.
Едва след време Ракът се отваря и става невероятно щедър в леглото.



Стрелец

Стрелецът е авантюристичен зодиакален знак. Той може да прави секс навсякъде. Колкото по-приключенски и див, толкова по-добре. Трудно е да се задоволи такъв огнен темперамент и със сигурност рутината ще му попречи.

Стрелецът няма да се развълнува от секса, ако той започне да се случва само в спалнята. Тогава ще стане по-покорен - склонен да взема повече, отколкото да дава. Той ще иска партньорът му да предизвиква вълнение и да поема инициативата всеки път.

Стрелецът често се чувства и като "цар на живота". Той очаква постоянни ласки. На мнение е, че половинката му изпитва удовлетворение от това, че му доставя оргазъм.



Водолей

Водолеят е способен да осигури на някого незабравими моменти в леглото. Този въздушен знак обича да експериментира.

За съжаление, когато някой не му се противопоставя в това, той постепенно губи интерес. След това оставя другата страна да поеме изцяло инициативата. В последствие има вероятност да започне да избягва интимността или да спре да се интересува от нуждите на партньора си. Водолеят, който не се чувства себе си в една връзка, дава минималното в спалнята.

Близнаци

Близнаците обичат секса, но това, което искат най-много в леглото, е умствена стимулация от страна на партньора им. Чисто физическият акт понижава възбудата им. Най-активната част от тялото на този зодиакален знак е мозъкът. Ако някой не се погрижи първо за него, Близнаците ще се превърнат в пасивни любовници. Сексът с тях става най-добър, когато се включват ролеви игри, неприлични разговори или рисковани места. Близнаците също така обичат всякакви еротични джаджи.



Четете още: 10 удивителни факта за секса, които изобщо не знаете