Автор
Десислава Недева

5 причини всички да завиждат на жените Близнаци

Сигурно сте забелязали, че повечето фатални жени от шоу бизнеса са зодия Близнаци – Анджелина Джоли, Мерилин Монро, Емили Ратайковски, Адриана Лима. И както често се случва в живота, те биват оплювани и отхвърлени от средностатистическите жени. Това е факт и не е плод на параноичната им натура. Хората, родени между 21-ви май и 21-ви юни, са изключително социални, комуникативни и харизматични и с лекота привличат вниманието към себе си. Притежават страстна натура, лесно се общува с тях, защото имат множество интереси и са винаги готови да се впуснат в някое ново предизвкателство. Често обаче са капризни, нерешителни и прекалено шумни, но това, освен че дразни другите жени, пленява мъжете със завидна лекота.

Представяме на вашето внимание пет основателни причини да завиждате на жените Близнаци. Добродетелите, които притежават са безброй, но тези изкусителки са толкова мразени, защото са:

1. Адаптивни

Близнаците лесно завързват нови контакти и умеят да поддържат добри отношения с почти всички. Промяната на обстоятелствата не ги плаши, защото бързо се адаптират и не тъгуват по миналото. Обичат да експериментират и ако се чудите на кого да се обадите, за да скачате с бънджи примерно, не се колебайте и повикайте някоя дама от зодия Близнаци. Тя ще се навие още преди да е изслушала докрай предложението ви.



2. Любезни

Близнаците са пълни с енергия и ентусиазъм и са силно социални същества. Те са душата на компанията – разговорливи, но не досадни латерни, на които не можете да им затворите устата. Винаги има какво да кажат и какво да разкажат. И въпреки че говорят много, рядко празнословят. Обичат да се въвличат в разговори по задълбочени теми и няма просто да обсъждат времето с вас.

3. Интелигентни

Вероятно за никой не е изненада, че горните две твърдения за жените Близнаци се дължат най-вече на високата им интелигентност. Те обожават да четат книги и да попиват нова информация. Интересите им са разнообразни, а източниците на знания – многобройни. Остроумни са, но и саркастични, затова внимавайте как се шегувате с тях, защото бързо и зашеметяващо ще бъдете поставени на мястото си.



4. Интересни

Тези жени могат да понесат много обиди, но никога няма да ви простят, ако ги наречете скучни. Това е така, защото те са всичко друго, но не и обикновени момичета. Те притежават ярка и разнообразна индивидуалност, макар и на моменти да ви изглеждат непостоянни и с променливо настроение. Трудно е да предвидите всяко тяхно действие, което шокира околните, но поддържа интереса на мъжете за доста дълго време.

5. Искрени

Ако искате да получите най-откровения и обективен съвет, обадете се на жена Близнаци. Но бъдете готови да чуете истината и цялата истина. Тя няма да ви спести негативните коментари, но пък е готова да ви помогне с каквото може и знайте, че искреността й е показателна за качеството на приятелството ви.

Четете още: 8 причини защо мъжете никога не забравят жената Овен в живота си