Автор
Десислава Недева

7 причини любовта с жена Рак да е завинаги

Жените от тази зодия са родени в периода между 22-ри юни и 22-ри юли. От личен опит мога да твърдя, че най-лесно разпознаваеми са представителките на тази емоционална и интуитивна зодия. Те са толкова характерни със своя чар, богато въображение и висок морал, че трудно можете да ги объркате. Това са само част от характеристиките, които ги превръщат в най-обичаните и добри любовници на зодиака. Вижте останалите в следващия ни кратък списък:

1. Те са върли защитници на семейството и близките си приятели

Когато се запознаете с представител на зодия Рак, първото нещо, което ви прави най-силно впечатление, е тяхната всеотдайна обич и желание да защитават най-обичаните си същества. Те са миролюбиви по природа и дори да ги нападнете, рядко ще отвърнат с агресия, но само се опитайте да обидете близък до сърцето им човек. Бързо ще се запознаете с яростния им нрав.



2. Правят всичко в живота си със страст и любов

Жените Раци са може би най-чувствените представителки на зодиака и като такива се отнасят към всичко и към всички с любов, грижа и внимание. Това ги прави невероятно нежни любовници. Мъжете копнеят за техните ласки. Тъй като са надарени и с невероятна интуиция, те моментално и прецизно разгадават нуждите на другите, което им дава крачка преднина пред други по-егоцентрични зодии.

3. Жените Раци са непоправими романтици

Те обичат да мечтаят и да си фантазират за един идеален свят, в който всички са щастливи, обичани и обгрижвани. Те не могат да живеят спокойно без любов и романтика, но не си мислете, че скачат от цвят на цвят. Напротив, внимателно избират партньора си в живота и не се задоволяват с нищо друг, освен най-доброто.



4. Те са алтруисти и притежават силно чувство на емпатия

Ако дойде ден, в който се чувствате тъжни, имате проблеми и нужда от съвет или просто искате някой да ви изслуша, потърсете представителка на зодия Рак. Те са безпристрастни слушатели и умеят да влезнат в обувките на своите приятели, а вродената им мъдрост и находчивост им помага винаги да предложат най-доброто и правилно решение и на най-заплетената ситуация. Освен това са честни и отдадени и предразполагат околните да споделят тревогите си.

5. Те са гъвкави и адаптивни

Ако нещо е лесно, то най-вероятно не заслужава тяхното внимание. Раците са максималисти и не вървят по утъпкани пътеки, за да си спестят трудностите. Лошата новина е, че и в личния си живот са също толкова склонни да поемат различни предизвикателства, отколкото да плават в спокойни води и нерядко правят живота на любимия си интересен, но малко сложен. Ако нещо се изправи на пътя им, то се превръща в основна движеща сила и мотиватор за личностно развитие.



6. Широко-скроени са

Когато общувате с представителка на зодия Рак, не може да не забележете колко плавно и естествено върви разговора. Това е така, защото те са непреднамерени и ви приемат такива, каквито сте, със всичките ви положителни черти и недостатъци. Раците са родени психолози и много добре знаят как да подходят към всеки един човек, за да го предразположат. Те не обичат прибързано да съдят хората, а се опитват да разберат мотивите зад всяко едно тяхно действие.

7. Свободолюбиви са

Въпреки, че рядко влизат в директни конфронтации, жените Раци не обичат да им се казва какво да правят. Те следват свой собствен път в живота и ще бъдат наистина нещастни, ако някой саботира действията им. Жените Раци са индивидуалисти и винаги се открояват в тълпата. Хубавото е, че не парадират с ексцентричния си лайфстайл, но и не го крият от света. Във връзките им тази свобода на изразяването ги превръща в идеалните партньори, които не задушават с ревността си своите половинки.

Четете още: 8 причини защо мъжете никога не забравят жената Овен в живота си