Автор
Десислава Недева

8 неща, които ще се случат на зодия Дева тази есен

Въпреки лятото в карантина, което всички прекарахме, вие, Деви, не пропуснахте да се социализирате и да разпускате с приятели през уикенда. Какво са ви подготвили звездите за есента, обаче, ще разберете в следващите редове.

1. Голяма промяна в партньорските взаимоотношения

Девите са известни с аналитичната си мисъл и трезва преценка и веднага щом се зададе проблем, те са готови да го решат максимално бързо. Дали ще бъде чрез освежаване на връзката с различни методи или нейното тотално прекратяване, зависи от обстоятелствата и силата на чувствата.



2. Ще се изправят пред своите демони

Девите изглеждат спретнати и подредени на повърхността, но всички знаят за тайния килер на Моника от „Приятели“. Аналогично вие трудно се справяте с хаоса в душата си и неглижирате негативните емоции и вътрешни конфликти, които изпитвате. Опитайте се изправите пред проблема лице в лице и не се крийте зад перфектна фасада. Ако е необходимо, запишете час при психотерапевт. Живеем в 21-ви век, все пак, всеки се нуждае от такъв.

3. Ще се научат да си почиват и да ценят себе си повече

Това са едни от най-тревожните архетипи на зодиака. Девите винаги живеят някъде в бъдещето, кроят планове и обмислят следващия си ход. Това напрежение на съзнанието трябва да бъде освобождавано от време на време, защото в противен случай неминуемо ще се стигне до прегряване.



4. Ще помагат на другите

Девите са лечителите на зодиака и тяхното желание да обгрижват останалите ще се мултиплицира пропорционално на застудяването на времето. Без значение дали ще се включите в голяма благотворителна кауза или ще помогнете на съсед, който е изпаднал в тежко положение, важното е, че оказвате помощ там, където има необходимост.

5. Любовта няма да ви се изплъзне между пръстите и тази есен

Въпреки допълнителните мерки за сигурност по време на пандемия, вие също заслужавате ласка и обич, така че ще си позволите да се влюбите през следващите няколко месеца. Ах, колко романтика ви очаква, само звездите знаят за това и нежно ви се усмихват отвисоко.



6. Ще се концентрирате върху целите си

С настъпването на есента, Девите ще станат двойно по – амбициозни, отколкото са по принцип, което ще задвижи някои техни планове и проекти, които са били в застой от известно време насам. Ще се чувстват дейни, енергични и уверени в себе си.

7. Ще направят голяма стъпка в личните си взаимоотношения

Обвързаните Деви ще се радват на голяма промяна в живота си. Те са практични натури и не обичат да пропиляват ценното си време в отношения, които са в застой и нямат перспектива за развитие. Годеж, сватба, бебе, изборът е ваш, Деви. Подредете ги според приоритетите си.



8. Ще се вълнуват от увеличаване на финансите си

Заедно с отговорностите в семейството, се увеличава и нуждата от повишаване на доходите, с цел да се запази настоящия стандарт на живот. Въпреки, че ще са настроени на романтична вълна тази есен, Девите ще обмислят и стратегии в намирането на допълнителни източници на приходи.

Четете още: 8 неща, които ще се случат на зодия Лъв тази есен