Автор
Десислава Недева

8 неща, които ще се случат на зодия Лъв тази есен

Въпреки лятото, прекарано в рестрикции заради пандемията, вие успяхте да намерите своите креативни начини да изразите себе си. Есента идва с обещание да продължите да бъдете също толкова продуктивни колкото и досега и тези 8 събития ще го докажат.

1. Ще успеете да оползотворите свободното си време с медитация

Лъвовете като едни чистокръвни големи котки обичат да си почиват и излежават. Тази есен обаче ще съчетаят полезното с приятното и ще усвоят до съвършенство различни техники за медитация и релаксация.



2. Ще кипят от енергия

Ако успеят да канализират по правилен начин вътрешното напрежение, което усещат, Лъвовете най-накрая ще завършат успешно редица свои проекти. В противен случай ще спорят и ще влизат в излишни конфликти без видима причина.

3. Ще се открояват от тълпата

Лъвовете са родени лидери и винаги изпъкват пред останалите със специалните си качества и умения. През следващите няколко месеца тази тяхна уникална способност ще се мултиплицира и ще се радват на завидна популярност.



4. Очакват ги радостни срещи с роднини

Въпреки ограниченията и допълнителните мерки за сигурност при пътуване, нищо не може да спре един Лъв, когато го е обзела носталгията и единственото, което иска е да се срещне със своите приятели и роднини, които живеят зад граница. Пътувайте спокойно тази есен, Лъвове, пътищата пред вас са отворени.

5. Ще помагат на различни обществени организации

Лъвовете се славят като егоисти, но всъщност са много грижовни приятели и партньори. Тяхната алтруистична натура ще се разгърне през последните месеци и ще се включат в редица благотворителни инициативи.



6. Ще се чувстват и ще изглеждат зашеметяващо

Лъвовете обичат да се грижат за външния си вид, но тази есен ще носят със себе си онази магнетичност, която извира от душите им и не може да се купи като скъпа дреха или бижу. Възползвайте се от харизматиното си поведение и спечелете много нови полезни и приятни приятелства или партньорства.

7. Ще се радват на голямо мъжко внимание

Лъвиците винаги са привличали мъжките погледи, но сега ще бъдат просто неудържими, Въпреки тълпите от обожатели, времето няма да бъде особено подходящо за стартиране на нова връзка, тъй като Марс се движи ретроградно и не е препоръчително да се обричат на вярност.



8. Ще успеят да увеличат приходите си

Въпреки че фокусът на Лъвовете тази есен ще бъде съсредоточен върху взаимоотношенията, те ще успеят да блеснат и във финансовата сфера. Ако заплащането или колектива на работното място не ви импонират, не се колебайте да потърсите ново място за печелене на пари. Условията ще бъдат повече от изгодни, а неустоимият ви чар ще печели доверието на работодателите още с първото ръкостискане.

Четете още: 9 неща, които ще се случат на зодия Рак тази есен