Автор
Десислава Недева

8 неща, които ще се случат на зодия Козирог тази есен

Изминалото лято успяхте да се отворите за вашите близки и приятели и показахте повече емоции, отколкото един истински Рак примерно би демонстрирал. Това е голяма лична победа за вас самите и ви подготвя психически за нещата, които ще ви се случат тази есен. Вижте 8 от тях в следващите редове:

1. Ще отворите съзнанието си и ще мислите креативно

Вие сте земна и аналитична зодия, която винаги се уповава предимно на логиката, но тази есен магията ще се случи и ще започнете да слушате и своята интуиция. А тя има да ви казва много неща, просто се оставете да ви води.



2. Ще имате усещането, че всичко около вас е спряло да се движи

Независимо дали става въпрос за срещи, лични отношения или работни условия, вие просто не може да се отърсите от чувството, че нищо не се променя и това ви влудява. Вие сте човек на действието и подобна стагнация няма как да не ви тревожи.

3. Ще имате желание да се отдадете на медитация

Освен спрялото време, Козирозите ще бъдат притиснати и от усещането, че трябва да се освободят от нещо или някой от живота си, за да се подредят отново нещата в правилния ред. Добра идея е да медитирате, за да изчистите всичко излишно от мислите и обкръжението си.



4. Романтичните преживявания ще заемат голяма част от вашето ежедневие

Когато нищо около вас не се случва, вие сами ще вземете инициативата в свои ръце и ще изживеете едни наистина незабравими моменти с любимите си хора. Семейните ще преоткрият половинките си, докато необвързаните ще се радват на интересни и вълнуващи срещи с непознати.

5. Нови възможности ще се открият пред вас

Въпреки стагнацията и чувството за патова ситуация, в която сте попаднали, възможностите няма да спират да се разгръщат пред вас. Само трябва да имате очи, за да ги видите, защото ако сте съсредоточени само върху негативното в живота, останалото просто ще се изплъзва между пръстите ви.



6. Очакват ви пререкания с роднини

Козирозите са сериозни и стабилни личности, които изключително много държат на семейството и рода, от който произхождат. Разногласия с член на фамилията обаче, ще ви принуди да се откъснете малко от тази среда, за да не ескалира излишно напрежението. Малко почивка на всички ви няма да се отрази зле на дългосрочните ви приятелски отношения.

7. Ще разширите полето си на изява

Юпитер ще се грижи добре за вас тази есен и ще ви предостави купища възможности, за да блеснете в публичното пространство или да се насладите на едно вълнуващо пътешествие до далечна и мечтана дестинация, а защо да не се замислите и за трайна смяна на местожителството.



8. Ще покорите нови върхове в кариерата

Към края на есента ще усетите мощно раздвижване в работата, което ще има положителни последици върху бъдещото ви израстване в йерархията. Опитайте се да демонстрирате максимума от качества, които притежавате, за да си осигурите сигурни и ключови позиции в кариерата.

Четете още: Новолунието в Дева е тук, за да реши всичките ни проблеми