Автор
Десислава Недева

9 неща, които ще се случат на зодия Рак тази есен

След месеци, прекарани в копнеж по романтични преживявания и по-дълбока връзка с представител на противоположния пол, настъпва време в което този копнеж най-после ще се превърне в реалност. Затаете дъх и вижте 9 незабравими събития, които ви очакват точно тази есен.

1. Ще се чувствате наистина уверени, секси и философски настроени.

Времето ще бъде идеално да разкриете истинските си чувства независимо дали става въпрос за гадже, което имате от скоро или дългогодишния ви партньор. Прочувствените ви слова ще стигнат до дълбините на неговата душа и ще променят и двама ви завинаги.



2. Настроени сте на романтична вълна

Без значение дали сте в сериозна връзка или имате приятелче за секс, тази есен ще заложите на нежното правене на любов пред животинския секс.

3. Ще отделите голяма част от своето време в грижа за любимия

Вие притежавате силно развит майчински инстинкт и се чувствате щастливи, когато угаждате на любимите си хора. Но внимавайте в това свое желание да не пренебрегнете своите собствени нужди, защото в един момент ще започнете да се чувствате недооценени.



4. Ще имате хъс и желание да промените живота си

Ако лятото бяхте обзети от летаргия и недоволство към настоящето си, есента ще бъде време, в което ще планирате своето бъдеще. И по-важното, ще се чувствате достатъчно уверени, за да предприемете първите стъпки по осъществяването на своите цели.

5. Ще бъдете организирани и последователни в действията си

С настъпването на есенното равноденствие, природата започва да се подготвя за суровите условия, които зимата ще ѝ донесе. По същия начин и представителите на зодия Рак ще планират качествено бъдещето, в което винаги са мечтали да живеят. Няма да пропуснат нито един детайл, което е сигурен знак за успешното изпълнение на техния план.



6. Изчакайте края на есента, за да стартирате проектите си

Планирали сте всичко добре, имате визия как точно искате да се случат нещата в живота ви и вече изгаряте от нетърпение да осъществите своите планове. Изчакайте края на ноември, когато Марс вече няма да се движи ретроградно и използвайте есента за ревизия на своите виждания за живота и изпипване на детайлите.

7. Очаква ви съдбовна среща на високо ниво

Дали това ще бъде интимният партньор, за който отдавна мечтаете или работна среща, а защо не и искрено приятелство, няма никакво значение. Едно е сигурно, човекът, с когото есента ще ви срещне, ще бъде вашата сродна душа, с която ви очакват много приключения и духовно израстване.



8. Очакват ви повече социални контакти и успешни преговори

Вие сте човек, който се грижи не само за себе си и близките си, а и за цялото човечество. Носите в сърцето си послания, които искате да предадете на света и тази есен ще ви се даде подходяща трибуна, за да ги представите пред широката публика. И вашата звезда ще изгрее и ще стопли хиляди бедни души по света.

9. Светът най-после ще научи кои сте вие

Звездите ще бъдат така подредени тази есен, че няма как да избегнете появяването си в публичното пространство. Дали чрез писане или говорене, медиите ще отразят вашето съществуване на тази планета. Възможни са успехи и зад граница, така че пригответе си стабилни куфари, защото ви очакват не малко пътувания до края на годината.

Четете още: 11 неща, които ще се случат на зодия Овен тази есен