Автор
Десислава Недева

8 неща, които ще се случат на зодия Риби тази есен

През изминалите три месеца имахте достатъчно време да се погрижите добре за себе си, но тази есен ще насочите вниманието си изцяло върху вас и вашето лично усъвършенстване. Какви събития ви очакват през следващите няколко седмици, вижте в следващите редове и се подгответе психически и физически за тези 8 вълнуващи събития във вашия живот.

1. Ще експериментирате в любовта и секса

Използвайте засилената си сексуална енергия, за да манифестирате желанията си чрез получаването на оргазъм. Това е интересна тантрична практика, която има доказан с времето ефект. Важното е да уловите момента и да успеете да се фокусирате върху своите цели.



2. Ще се научите да изразявате и негативните си емоции по адекватен начин

Рибите са женски знак, който е характерен с меката си и разтворима енергия. Когато усетят по-мъжки качества в себе си като амбиция, гняв и агресивност, те несъзнателно ги подтискат, което допълнително задълбочава проблема им с намирането на баланса между пасивното и активното поведение. Тази есен обаче, те най-после ще позволят на тази своя страна от характера да изплува на повърхността, като същевременно ще я овладеят, за да не се прояви като нервен изблик или грубо отношение.

3. Ще се погрижите и за емоционалното си здраве

Есента е време, в което прекарваме все повече часове на закрито, което насочва вниманието ни към себе си. Рибите обожават да си угаждат и следващите няколко месеца няма да направят изключение. Те си приготвят вкусна храна, топъл чай, подготвят си спа процедури и разкрасителни маски, но наред с външната красота, ще обърнат внимание и на вътрешната. Дали ще се запишат на клас по йога, ще срещнат духовния си водач или ще практикуват медитации у дома, няма никакво значение. Важното е, че ще бъдат достатъчно осъзнати, за да се грижат и за психическата си устойчивост.




4. Ще се научите да бъдете благодарни за това, което имате в живота си

Рибите са изключително състрадателни личности, които изпитват мигновена емпатия. Те рядко се главозамайват и винаги намират време и начин, за да изразят своята благодарност към близките си и към Вселената. Това тяхно уникално качество им помага да живеят в хармония със света около себе си и да намират сила и енергия да помагат на хора, които се намират в тежко положение.

5. Ще получите проникновение, което ще ви насочи в тотално различна посока

Рибите са сензитивен знак, който се води главно от безпогрешната си интуиция. Типичните представители на зодията живеят сякаш в два паралелни свята и получават сигнали, които им помагат да откриват правилния път, когато логиката не може да им бъде полезна. Подобен обрат в живота им, иницииран от самите тях, ще се случи и тази есен. Промяната в посоката им на движение ще бъде изцяло положителна и вдъхновяваща.



6. Ще успеете да заздравите връзките си, както любовните, така и тези с бизнес насоченост

Рибите рядко знаят какво точно искат от една връзка, но тази есен всичко ще бъде различно. Те са наясно със себе си, със своите нужди и желания и няма да се поколебаят да ги заявят. Тази тяхна категоричност ще бъде посрещната с охота от партньорите им, което ще заздрави техният съюз и ще го направи почти неразрушим.

7. Ще чувствате по-голяма близост с приятелите си

Всички знаем, че истинските приятелства се броят на пръстите на едната ви ръка, но когато усещате такава близост и хармония с един човек и може да го наречете ваш втори брат или сестра, тогава всички други познанства остават на заден план. Важно е да имате в живота си хора, за които знаете, че дори да им звъннете в три през нощта, те с охота ще се отзоват и ще ви помогнат с каквото могат.



8. Ще се научите как да изкарвате повече пари

Интересното на това събитие ще бъде не точно фактът, че приходите ви значително ще се повишат, а как самите вие ще разберете по какъв начин да бъдете по-продуктивни и да привличате просперитета в живота си. Важната задача от тук нататък ще бъде да не позволите на спестяванията ви да изтичат между широките ви пръсти. Вие сте бохеми по душа, но трябва да имате заделени средства за всеки случай, защото животът понякога претърпява сериозни обрати и винаги е по-добре да бъдете поне финансово подготвени.

Четете още: 8 неща, които ще се случат на зодия Скорпион тази есен