Автор
Десислава Недева

8 неща, които ще се случат на зодия Скорпион тази есен

През изминалото лято вие успяхте да преструктурирате голяма част от живота си, за да бъде той максимално адекватен на новите условия, в които сме принудени да съществуваме. Какво ви очаква тази есен обаче, предстои да разберете, а звездите са ви приготвили тези 8 нови събития, които ще посрещнете.

1. Ще се чувствате фокусирани върху собствения си живот

Определено тази есен няма да си почивате, а ще кипите от енергия и амбиция да осъществите плановете и целите, които сте си поставили. Правите списъци, прогнозирате, мислите, действате или с други думи държите целия си живот под контрол.



2. Очакват ви промени, към които ще ви бъде малко трудно да се адаптирате

Вие не обичате резките промени, тъй като ви хващат неподготвени, а никой не обича да се чувства притиснат от времето и събитията. Ще трябва да се научите да бъдете малко по-гъвкави и адаптивни, ако искате да постигнете успех.

3. Либидото ви ще страда

Тъй като зодия Скорпион се управлява от Марс, а той вече е ретрограден и ще продължи да бъде такъв до края на есента, се очаква представителите на тази иначе страстна зодия да бъдат доста по-апатични и неинициативни в любовните отношения, отколкото обикновено.



4. Ще имате някои здравословни проблеми

Поради повишената ви тревожност, вие забравяте да се храните балансирано и това моментално започва да се отразява на вашето здраве. Не пренебрегвайте грижата за себе си, почивайте си активно винаги, когато имате тази възможност, опитвайте пълноценна и питателна храна и отделете време за йога или спорт. Ще почувствате моментално подобрение във вашето състояние.

5. Ще имате усещането, че навсякъде удряте на камък

Тази есен ще изпитвате противоречие между това, което иска душата ви и това, от което наистина имате нужда. Вътрешно сте амбицирани за постигането на високи цели, но както тялото, така и умът ви имат нужда от почивка. Затова ще ви се струва, че все нещо не е наред, а всъщност трябва просто да спрете за момент и да си отдъхнете.



6. Очаква ви плодоносен сезон

Въпреки намалената сексуална активност, романтичните и нежни ласки не трябва да се изпускат, още повече, когато могат да доведат до радостни две чертички. Ако ви е твърде рано за деца, използвайте предпазни средства, защото ще бъдете наистина фертилни тази есен.

7. Нова романтична връзка

Необвързаните представители на зодия Скорпион могат спокойно да си отдъхнат, защото принцът на белия кон, който съм сигурна, че вече очакват, най-после ще се появи в живота им. Семейните пък трябва да бъдат много внимателни да не се забъркват в афери, защото след време ще съжаляват за проявата на леконравие.



8. Ще оценят старанието ви на работното място

От месеци се трудите неуморно и със зъби и нокти се борите, за да напреднете в кариерата. Усилията ви най-накрая ще бъдат възнаградени и ще получите дългоочакваното повишение. Ами, да не забравите да почерпите след това. Успех!

Четете още: 9 неща, които ще се случат на зодия Везни тази есен