Автор
Десислава Недева

9 неща, които ще се случат на зодия Везни тази есен

Лятото за Везните беше време, в което натрупаха опит и мъдрост и осъзнаха, че това какво работиш не определя по никакъв начин колко струваш като човек. Какви житейски промени ще настъпят още за Везните и през есента, вижте в следващите редове.

1. Ще преоткрият творческите си таланти

Едва ли точно сега ще сменят професията си и ще се преориентират в сферата на изкуството, ако до момента са били счетоводители, но определено ще започнат все повече да изразяват себе си чрез писане, рисуване, танци.



2. Ще добият куража да стартират проект, за който отдавна мечтаят

Въпреки Марс, който вече се движи ретроградно и значително понижава нашите амбиции, Везните ще се чувстват уверени и устремени да следват мечтите си.

3. Ще се справят с трудностите с лекота

Когато Марс е ретрограден, хората стават малко по-раздразнителни и агресивни, както и по-трудно владеят емоциите си. Везните обаче са царете на дипломацията и за тях не представлява никакъв проблем да бъдат малко по-внимателни, когато се намират в напрегнат разговор или ситуация.



4. Ще разберат шокиращи новини за свои близки приятели или роднини

Стресът от негативната информация, която ще достигне до ушите им, ще им се отрази наистина зле, затова моят съвет е да се погрижат за себе и своите чувства, за да не трупат недоволство в душата си. Добра идея е дори да заминат надалеч за някой и друг уикенд, да се отдадат на спа процедури, релаксиращи масажи, плуване, четене и всичко, което ги разтоварва.

5. Ще обявят сезона на флиртовете за открит

Везните оцеляват и в най-трудните моменти, защото умеят да флиртуват наистина виртуозно. Тази есен обаче, те ще използват това свое качество, за да участват активно в различни благотворителни инициативни.



6. Ще изградят една по-добра структура в своя живот

Това правило ще важи основно що се касае до семейните отношения и домакинството. След известен период на нестабилност и хаотични събития, Везните най-после намират солидна основа под краката си.

7. Ще сменят не само работното си място, но и сферата, в която се изявяват

Ако отдавна мечтаят да напуснат настоящата си позиция във фирмата, то сега е времето да съберат куража и да започнат да се оглеждат за нови възможности. Звездите са благосклонни към тях и много бързо ще намерят изгодно предложение, на което няма да могат да откажат.



8. Ще работят в задружен и продуктивен колектив

Новите условия на труд са стрес за организма, тъй като не само се сменя естеството на работата, но и всички колеги са нови и непознати лица, с които тепърва ще трябва да се сработват. За щастие, звездите ще поставят Везните в колектив, който е благоразположен към тях, а те ще осъзнаят колко по-добре работят в екип, отколкото самостоятелно.

9. Ще срещнат с човек от миналото, с когото имат неразрешени въпроси

Животът и най-вече любовта ще ги срещне с човек от миналото, с когото имат сметки за разчистване. Ако става въпрос за интимен партньор, то трябва да помислят много внимателно, преди да се впуснат в повторна връзка с него. Нека си припомнят какви точно са били причините да се разделят и доколко се е променил човекът, който стои срещу тях. Защото никой не иска да допуска едни и същи грешки отново и отново, нали така?

Четете още: 8 неща, които ще се случат на зодия Дева тази есен