Автор
Десислава Недева

8 неща, които ще се случат на зодия Стрелец тази есен

Лятото ви премина под купища любовни вълнения, кои приятни, кои не чак толкова, но едно е сигурно, тази есен идва, за да ви донесе тези 8 вълнуващи събития, които ще осмислят дните ви.

1. Ще заемете лидерски позиции

Вие сте родени лидери и тази есен ще го покажете на целия свят. Във времена, в които вече нищо не е сигурно, ние се нуждаем от смели и вдъхновяващи личности като вас. Вашето време да блеснете настъпва. Използвайте го разумно.



2. Ще бъдете малко по-емоционални от обикновено

Стрелецът е огнен знак и като такъв е доста емоционален, но често прикрива чувствата си зад сарказъм и грубо отношение към останалите. Тази есен вашите приятели и познати ще се запознаят с по-нежната ви страна, която малко хора имат честта да видят през живота си.

3. Някои романтични връзки просто са обречени на провал

Тези от вас, които нямат дълготрайни и стабилни отношения, ще прекратят нестабилните такива и ще бъдат отново свободни да търсят късмета си. Ретроградният Марс малко ще обърка плановете ви тази есен, но пък е толкова вълнуващо да се срещаш с непознати и да тръпнеш кой ли ще бъде принцът, който цял живот сте чакали.



4. За сметка на любовта, в работата ще ви върви като по вода

От няколко месеца насам се трудите неуморно в офиса и най-после усилията ви ще бъдат забелязани и възнаградени. Дори да не получите желаното високо възнаграждение, чувството на удовлетвореност е безценно и ще ви зареди с изключителна положителна енергия.

5. Ще сте настроени на купонджийска вълна

Професионалните постижения ще повдигнат значително вашето самочувствие, а стресът, който сте натрупали, докато сте се борили със зъби и нокти за това признание в кариерното ви развитие, има нужда да излезе на повърхността. Разпускайте редовно през уикендите и ще започнете малко по малко да възвръщате баланса в живота си.



6. Ще влизате лесно в конфликтни ситуации

Неуспехите, които ще претърпите на любовния фронт малко или много ще ви изнервят и всякакви последващи контакти с ваши обожатели ще завършват по катастрофален начин, Опитайте се да счупите каръка и не отивайте на среща с нагласата, че няма да излезе нищо от това познанство. Така обричате на провала вашата връзка, още преди да е стартирала.

7. Възможно е човек от миналото да навлезе отново в живота ви

Определено няма да ви е лесно в любовен план тази есен, а появата на някой познат и удобен призрак от миналото, с когото сте правили невероятен секс, ще размъти главите ви. Не се впускайте в афери без да мислите, защото звездите определено замъгляват трезвата ви преценка за ситуацията.



8. Ще увеличите значително приходите си

Най-после и вие ще получите парично възнаграждение за положения труд в работата. Може да не е желаната мениджърска позиция, но пък бонусът ви за месеца е доста тлъст, затова продължавайте да работите със същия хъс и отдаденост и скоро ще получите всичко, за което мечтаете в кариерата.

Четете още: 8 неща, които ще се случат на зодия Скорпион тази есен